Forum » Mobilne tehnologije » bluetooth slušalke
bluetooth slušalke
lejla22 ::
Zdravo. Sem na novo prijavljena v forumu in imam eno vprašanje. Kupila sem bluetooth slušalko Nokia, vendar bi jo rada povezala s PC-jem, da mi bo delal npr. Skype. Mi lahko prosim kdo pove, kje in kako se nastavi, da bo uspešno povezana z PC-jem. Imam pa USB blietooth adapter SMC. Že vnaprej hvala za odgovor.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
SimplTech ::
Najprej lep pozdrav na forumu.
Glede tvojega vprašanja pa lahko najprej probaš s temle vodičem iz revije Moj mikro: Skype in lokalna mobilnost
LP
Glede tvojega vprašanja pa lahko najprej probaš s temle vodičem iz revije Moj mikro: Skype in lokalna mobilnost
LP
lejla22 ::
Hvala za nasvet. A če povežem BT slušalko s Pc-jem prekSMC adapterja in Bluesoleil-a, je kompatibilno s Nokia PC suit-om? Kolega mi je rekel, da mu PC suit ne dela, ko je povezal slušalko preko SMC (oz. preko Bluesoleil-a).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako prenesti slike iz mobilnika, če touch ne dela?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3641 (3443) | bigee |
» | Zaklenite prenosnik s pomočjo mobilnega telefonaOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 5107 (2884) | Opkow |
» | bluetooth slušalke + usb dongle težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (2097) | nokia6310 |
» | Kako inštalirati slovenski jezik na digitalni satelitski receiver strong 4404?Oddelek: Zvok in slika | 3101 (2799) | nokia6310 |
» | Kateri bluetooth USB key kupitiOddelek: Kaj kupiti | 2252 (1897) | Eagle |