» »

Problem z msnjem

Problem z msnjem

tanchy ::

Hey! Js mam tud en problem. Nekej dni nazaj sm si naložla windows live messenger. Na začetku je blo še ql, čez par ur mi je pa začelo pisat da sporočila ni bilo možno dostaviti vsem prejemnikom! To mi je delalo ene 3 dni tk da sm pol naložla nazaj 7. 5 in je isto! Mi lahk kdo pove zakaj je tk in kk lahk težave odpravim?
Hvala

Klemzz ::

men tut ni delo live! pol sm dau 7.5 gor pa isto jebu, zdej mam pa 7ko in dela pb :D

RedStar ::

Uporabljajta Gaim, ki je open source program ali pa Trillian. Oba podpirata več instant messengerov.

Gaim podpira:

Gaim is a multi-protocol instant messaging (IM) client for Linux, BSD, MacOS X, and Windows. It is compatible with AIM and ICQ (Oscar protocol), MSN Messenger, Yahoo!, IRC, Jabber, Gadu-Gadu, SILC, Novell GroupWise Messenger, Lotus Sametime, and Zephyr networks.

Trillian podpira:

Trillian™ is a fully featured, stand-alone, skinnable chat client that supports AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, and IRC. It provides capabilities not possible with original network clients, while supporting standard features such as audio chat, file transfers, group chats, chat rooms, buddy icons, multiple simultaneous connections to the same network, server-side contact importing, typing notification, direct connection (AIM), proxy support, encrypted messaging (AIM/ICQ), SMS support, and privacy settings.

Gaim uporabljam že dobre 3 mesece pa sem bolj zadovoljen z njim kot karerim koli grudim IM programom, še posebej MSN-jem.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RedStar ()

Klemzz ::

jst drgač uporablam Mirando IM :D tko da to je tut ql zadeva

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Talk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
10816191 (10014) slitkx
»

Multi instant messenger

Oddelek: Programska oprema
81473 (1337) egnosx
»

All in one messengerji z invisible podporo

82004 (1727) tomaz321
»

Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
558900 (7634) ahac
»

Messenger v Linux-u

61450 (1328) MasterMind

Več podobnih tem