Forum » Pomoč in nasveti » Celozaslonsko predvajanje video datotek!!!
Celozaslonsko predvajanje video datotek!!!
ukmarmiha ::
Lep pozdrav!
Imam en problemček, kateri me spravlja rahlo ob živce! Ko zaženem kako video datoteko ali gledam kak filmček z neta, mi ga predvaja le v celozaslonskem načinu! Poiskusil sem že zamenjat vse predvajalnike a mi vedno dela eno in isto stvar.
Video mi raztegne čez cel zaslon in ne morem ga ne zmanjšat, ne kake komande izvest, samo celozaslonska slika in nič drugega!
A mi lahko kdo pove, kje se da to stvar uredit in kako???
Hvala vnaprej za pomoč....
LP!
Imam en problemček, kateri me spravlja rahlo ob živce! Ko zaženem kako video datoteko ali gledam kak filmček z neta, mi ga predvaja le v celozaslonskem načinu! Poiskusil sem že zamenjat vse predvajalnike a mi vedno dela eno in isto stvar.
Video mi raztegne čez cel zaslon in ne morem ga ne zmanjšat, ne kake komande izvest, samo celozaslonska slika in nič drugega!
A mi lahko kdo pove, kje se da to stvar uredit in kako???
Hvala vnaprej za pomoč....
LP!
ukmarmiha ::
Žal to ni rešitev!!!
Tudi, ko zaženem v BS player-ju kak film, mi ga čez cel ekran raztegne, pa mi sploh noče pokazat komandnega pulta...????
Tako, da moram resetirat comp. če hočem sploh kaj rešiti!!
HELP ME!!!!!
Tudi, ko zaženem v BS player-ju kak film, mi ga čez cel ekran raztegne, pa mi sploh noče pokazat komandnega pulta...????
Tako, da moram resetirat comp. če hočem sploh kaj rešiti!!
HELP ME!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | F1 2010Oddelek: Igre | 613 (484) | GLAVNI |
» | Premajhna slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (794) | mrhovina69 |
» | Video posnetek iz kamere na laptopu preko firewire oz. USB??Oddelek: Zvok in slika | 1668 (1366) | matrix2 |
» | Tezave s firefox 1.0.4Oddelek: Programska oprema | 892 (818) | veteran |
» | Težave z dos aplikacijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1008 (938) | Frenki_Beleven |