Forum » Strojna oprema » dobil sem miško tayphoon in kaj se je nardil.....!
dobil sem miško tayphoon in kaj se je nardil.....!
chucki ::
sesula mi je winse! ko sem inst. gonilnike iz diskete. Pogledam na disketo in gonilniki so stari 2leti!
sploh mi ni več delala miška niti tipkovnica! niti v varnem načinu! zdej sem pa končno vzpostavil sistem in posnel najnovejše gonilnike! Miška je ZAKON!
Typhoon 3D optical!
sploh mi ni več delala miška niti tipkovnica! niti v varnem načinu! zdej sem pa končno vzpostavil sistem in posnel najnovejše gonilnike! Miška je ZAKON!
Typhoon 3D optical!
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
JLP ::
Ja an. S priloženih disket/CDjov se nikol ne inštalira drajverjov. Razen če res ni nobene druge opcije :)
Live long and prosper!
rc-car ::
Jest sem kupil isto misko..
Niti nisem probaval nalozit driverjev z diskete, ampak sem sel na net po nove!
Miska je pa itaq zakon!
Niti nisem probaval nalozit driverjev z diskete, ampak sem sel na net po nove!
Miska je pa itaq zakon!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
burekar ::
Jst mam pa 3 vprašanja glede tele miške:
1) A se da z njo v redu igrat igre v stilu Quake? Če miške nič ne zmatra hitro obračanje pa to?
2) A se jo da dobro prijet?(moja trenutna dexxa je take čudne oblike, da se je ne da dober zagrabit)
3) Kje se jo da kupit, po možnosti blizu Celja?
Thnx za vse odgovore.
1) A se da z njo v redu igrat igre v stilu Quake? Če miške nič ne zmatra hitro obračanje pa to?
2) A se jo da dobro prijet?(moja trenutna dexxa je take čudne oblike, da se je ne da dober zagrabit)
3) Kje se jo da kupit, po možnosti blizu Celja?
Thnx za vse odgovore.
"The last 29 days of the month are the hardest."
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Jest imam brezzicno in ni nic prelahka - ravno prav!
V roko sede pa tko lepo, da me je zadnjic, ko sem mojo staro misko drzu pol ure zacela boleti roka..
Dobis jo pa pri ram2 d.o.o za 10k SIT
V roko sede pa tko lepo, da me je zadnjic, ko sem mojo staro misko drzu pol ure zacela boleti roka..
Dobis jo pa pri ram2 d.o.o za 10k SIT
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
sej je q miška sam vsake miške se je treba navadit!!!
ja no tudi to je res! bom pa postal močan v prstih!
zakaj miška včasih mal znori? k skoči iz enega konca v drug! je za to kriva podlaga? imam belo podlago!
zakaj miška včasih mal znori? k skoči iz enega konca v drug! je za to kriva podlaga? imam belo podlago!
je žična! sej igram half-life prek neta pa je Q z njo igrat!
rc-car:
Dej povej, kak se v streljačinah obnese.
Za logitechove brezžične vem, da so zanič pri streljačinah, sam to zato, ker so na baterije. Ta je pa, kolikor vem, na akumulator...
Dej povej, kak se v streljačinah obnese.
Za logitechove brezžične vem, da so zanič pri streljačinah, sam to zato, ker so na baterije. Ta je pa, kolikor vem, na akumulator...
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Dami ::
Sn si Mousemana Dualoptical kupu in jst butl šou pol inštalirat Logitechov Mouseware. Sn meu že s ta staro miško probleme. Po inštalaciji tega mi kolešček ni več delal v nobenem špilu, v nekaterih programih pa so se strani premikale za tok, kok bi se v bistvu mogle vrstice. Recimo v acdsee so mi slike preskakovale za 3 in ne za eno. Nekaterim mouseware fajn dela, men pač zgleda ni usojeno, zato sn ga kr zbrisal. Itak ga pa winsi fajn prepoznajo in dela vse tak k more. Sam s 4. gumbom si ne morm nč pomagat. Mogoč bo na novi mašini drgač.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
krucymucy ::
burekar:˝Ta je pa, kolikor vem, na akumulator...˝
kaj pa so baterije druzga kot akumulator???
ej sploh ne vem kaj z driverji za miško pridobiš... no kaj ?
ej sploh ne vem kaj z driverji za miško pridobiš... no kaj ?
krucymucy:
Vidim pomanjkanje osnovnega znanja kemije. Baterij se ne da ponovno napolnit, akumulatorje se pa da. Dovolj?
Pri logitechovih miškah delajo baterije par tednov, pol jih je pa treba zamenjat. Zaradi tega, ker so na baterije, imajo zaradi varčevanja z elektriko te baterije tudi manjšo osveževalno frekvenco miške. Typhoonova miška je pa na akumulator, ki lahko daje miški energijo cca 3dni, torej dela ta miška najverjetneje na višji frekvenci, kot pa logitechova. Zato tudi sprašujem, če se pri tej miški pojavljajo isti problemi, kot pri logitechovih brezžičnih(ker vem, da praksa nikoli ni ista teoriji).
Vidim pomanjkanje osnovnega znanja kemije. Baterij se ne da ponovno napolnit, akumulatorje se pa da. Dovolj?
Pri logitechovih miškah delajo baterije par tednov, pol jih je pa treba zamenjat. Zaradi tega, ker so na baterije, imajo zaradi varčevanja z elektriko te baterije tudi manjšo osveževalno frekvenco miške. Typhoonova miška je pa na akumulator, ki lahko daje miški energijo cca 3dni, torej dela ta miška najverjetneje na višji frekvenci, kot pa logitechova. Zato tudi sprašujem, če se pri tej miški pojavljajo isti problemi, kot pri logitechovih brezžičnih(ker vem, da praksa nikoli ni ista teoriji).
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: burekar ()
burekar ti mas cist prov!
Typhoonova brezzicna ma noter dva akumulatorja (tipa AAA) in ne baterij.. Zdrzi cca. 3 dni, vendar tretji dan ze crkne in jo je zato dobro polnit vsak 2. dan.
Logitechova mis zdrzi z baterijami menda kak mesec in zaradi tega ima manjso osvezevalno frekvenco. Typhoonova pa deluje na obicajni frekvenci, torej na taki kot vse ozicene miske in je zaradi tega enako natancna..
Od streljacin sem igral z njo edino RTCW in je delala zelo lepo.. Miska je pri hitrih gibih zelo dobra! Se nikoli je ni noben hiter gib nic zmedel..
Typhoonova brezzicna ma noter dva akumulatorja (tipa AAA) in ne baterij.. Zdrzi cca. 3 dni, vendar tretji dan ze crkne in jo je zato dobro polnit vsak 2. dan.
Logitechova mis zdrzi z baterijami menda kak mesec in zaradi tega ima manjso osvezevalno frekvenco. Typhoonova pa deluje na obicajni frekvenci, torej na taki kot vse ozicene miske in je zaradi tega enako natancna..
Od streljacin sem igral z njo edino RTCW in je delala zelo lepo.. Miska je pri hitrih gibih zelo dobra! Se nikoli je ni noben hiter gib nic zmedel..
Ok, thnx za odgovore. Bom kupu to zadevo, ko grem naslednjič v Ljubljano. Mogoč jo bom kr prek hitre pošte. A pošilja RAM2 po hitri pošti?
- Nikola Tesla
- Nikola Tesla
Ja, jest sem mojo narocil po posti.. Posljejo po navadni.. jest sem jo dobu ze naslednji dan..
LordWorm ::
Pa ferkvenca nima zveze z natancnostjo ampak natancnost k se jo meri v dpi, ki jih ima ta mis 400.Tiste z 800dpi so cist enake kot te s 400 ker pac tko je-praksa
Je pa ena Razor boomslang imenovana ki ima 2000dpi in jo prodo samo v nemciji
Je pa ena Razor boomslang imenovana ki ima 2000dpi in jo prodo samo v nemciji
Frekvenca ima vezo z hitrostjo branja (??) slik! Recimo, pri Logitechovi brezzicni, ki ima zaradi varcevanja z baterijami pride pri hitrejsih premikih do napak..
Seveda je tudi med 400dpi in 800dpi razlika ampak jo je v praksi tezko opazit..
Seveda je tudi med 400dpi in 800dpi razlika ampak jo je v praksi tezko opazit..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12264 (10244) | Xplicit |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5339 (4436) | Dr_M |
» | Najbolša mišOddelek: Kaj kupiti | 1855 (1405) | Evil |
» | ena miškaOddelek: Strojna oprema | 1675 (1305) | burekar |
» | katero miško za okoli 5.000sit??Oddelek: Kaj kupiti | 1743 (1357) | azeed |