Forum » Strojna oprema » kabl za zvok na dva dela da li ne
kabl za zvok na dva dela da li ne
Senzacionale ::
Zanima me ce lahko tisti kabel ko gre od dvdroma do plate, kabl za zvok razrezem in gor zalotam se en kabel. Kolegica ma namrec samo 1 prikljucek na plati za zvok, rada pa bi gor spelala se zvok za tv tuner samo ni placa pa me zanima ce lahko prerezem kabel, zicke skupi zlotam in gor prpelem se zavok od tv tunerja al ne smeta biti dva prikljucka na enem.
hvala
hvala
http://www.dostavahrane.si
BluPhenix ::
Če hočeš tako narediti, je dobro, da signale ločiš z nekim uporom, recimo 4k7.
Torej oba signala pripelješ preko uporov (vsak kabel mora imeti dva, za vsako stran svojega (levo desno)) na nov kabel. Torej rabiš 4 upore.
Torej oba signala pripelješ preko uporov (vsak kabel mora imeti dva, za vsako stran svojega (levo desno)) na nov kabel. Torej rabiš 4 upore.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Senzacionale ::
pol ne smem kr porezat pa skupaj zlotat. A ni isto al sta na matični dva priključka al pa samo eden pa pač zlotaš kable pa iz enga pelje na dva.
http://www.dostavahrane.si
sid_dabster ::
Ne, ni isto, ker potem vsak cdrom vsiljuje na spojno tocko razlicen potencial. To bi v teoriji povzrocilo "neskoncen" tok med eno in drugo CD enoto. Zvezi tako, kot ti je BluePhenix svetoval. Shemo taksne vezave imas tudi tukaj, kjer imas vse razlozeno. Uporabijo sicer 10k upore, ampak to tukaj nima hude veze.
Fallen beyond all grace deeper and deeper
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)
The sound of her own blood dripping
Like sacred tears from a bleeding rose...( Embraced, Within)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vezava novega avtoradija v star avtoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13677 (2325) | cerial |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6081 (3671) | francek1 |
» | brnenje v zvočnikihOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7531 (5307) | bullet321 |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6060 (5748) | zavajon |
» | kabelski radijo na tv fm tunerjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2709 (2440) | stara mama |