Forum » Operacijski sistemi » Instalacija winxp s kodo na prenosniku
Instalacija winxp s kodo na prenosniku
jonvejn ::
Ko sem kupil prenosnika sem imel ze instalirane winxp pro vendar sem hotel dve particiji in sem podrl sistem. Po ponovni namestitvi mi koda ni prijela. Ko sem prodajalca vprasal zakaj ne deluje mi je rekel da bi mogu uporabit mapo I386 katero sem dobil zraven prenosnika, vendar mi ni znal pomagati. Zato me zanima če kdo ve kako z pomočjo samo te mape inštaliram winxp oz. kako si lahko pomagam z samo to mapo. Hvala za odgovor!
CitroX ::
Ni kakega originalnega CD-ja zraven? Nekateri prenosniki imajo menda tudi nekaj prostora na disku namenjenega inštaalciji, če moraš mspino preinštalirat, de je zadev apri roki. Če si kupil XP zraven računalnika, pa te koda jezi, pokliči na MS slovenija in jih povprašaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9139 (8424) | k4vz0024 |
» | win xp boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 2080 (1728) | 333333 |
» | Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??Oddelek: Operacijski sistemi | 4631 (4500) | zk_eu |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5685 (4106) | gregor3000 |
» | Inštalacija operacijskega sistema na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1181 (1071) | droid |