Forum » Igre » Cedega
Cedega
Nejc Pintar ::
Cedega je prirerejen Wine, namenjen poganjanju iger. Sicer je plačljiva, ampak je baje zastonj če jo prevedemo iz source-a. Vendar na njihovi strani nisem zasledil kako do source-a priti, zato me zanima če je to že kdo kdaj prevajal, in kje se dobi source. In če je vse skupaj sploh legalno?
Lahko je biti prvi, če si edini!
Gwanaroth ::
V vednost:
Zastonjska je pa samo CVS koda.
It should be mentioned that the freely available Cedega source code: 1. Is a royal pain in the neck to compile 2. Does not have code for handling the various forms of copy protection on Windows games - that's licensed from Safedisk and other companies, and no, they will not open-source copy protection code. If you compile from source, your games will have to use no-CD cracks.
Zastonjska je pa samo CVS koda.
Lights often keep secret hypnosis..
Nejc Pintar ::
Skrbi me 1. točka, igral bi itak zastonjske igre(ki niso portane na linux).
Lahko je biti prvi, če si edini!
Kami ::
Winex ne obstaja več je že old (preimenoval se je v cedega).
Drugače maš tu en članek kak namestit iz CVSja
Drugače maš tu en članek kak namestit iz CVSja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kami ()
Adrijan0 ::
Jaz sm dobu en torrent. Vse skup je blo 1gb so pa ble use verzije not.. Malo pobrski po netu. Morem pa povedat da mi je delal live for speed. Drugega nism probu.
Tilen ::
Naj opomnim, da o warezu tukaj nebi.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
BigWhale ::
Cedego placas samo prvic, jo dobis in jo imas. 15 dolarjev za tri mesece update-ov. Potem novih verzij pac ne dobivas.
Ce so tvoje igre na seznamu podprtih in delajo, ne vem zakaj ti je tako tezko teh 15 dolarjev izkasljat. Heh.
To sta dva in pol ogleda filmov v kinu, ki pa si jih itak pogledal doma iz DVDripa. ;>
Ce so tvoje igre na seznamu podprtih in delajo, ne vem zakaj ti je tako tezko teh 15 dolarjev izkasljat. Heh.
To sta dva in pol ogleda filmov v kinu, ki pa si jih itak pogledal doma iz DVDripa. ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20648 (18577) | roli |
» | Igre na linuxih?Oddelek: Operacijski sistemi | 2306 (1466) | pingec |
» | Nemški odjemalci piratskih vsebin na sodiščuOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 4592 (3374) | 64202 |
» | Linux in Call of dutyOddelek: Operacijski sistemi | 1591 (1333) | bam88 |
» | Vklop Open GL in 3d podpore v Linux UbuntuOddelek: Operacijski sistemi | 1217 (1040) | Gandalfar |