Forum » Pomoč in nasveti » pc se noce zagnat...
pc se noce zagnat...
Tsunami ::
Pozdravljeni...
Pravkar sem si zložil en pc malo bol star socket-A.Ko zazenem pc vse dela ampak na ekranu se noče nič prikazat,na plati gori zelena lučka,...zdej nevem kaj bi to lahko bilo sm probal da ni grafična ma nardi isto stvar...prosim za pomoč...
lp
Pravkar sem si zložil en pc malo bol star socket-A.Ko zazenem pc vse dela ampak na ekranu se noče nič prikazat,na plati gori zelena lučka,...zdej nevem kaj bi to lahko bilo sm probal da ni grafična ma nardi isto stvar...prosim za pomoč...
lp
Dr3aMaX ::
Poglej če si plato zadost zašraufo, ker včasih pride do kakšnega stika. Potem pa še poglej če si na plato vse pravilno pritrdil.
LP
LP
brezimni ::
Probaj zresetirati ploščo, baterijo ven vzameš, (še prej izklopiš iz omrežja), v takšnem stanju pritisni tipko power, če ima jumper lahko tudi preko njega zresetiraš ploščo. Včasih deluje ta finta, če ne pa probaj po piskih ugotoviti kaj ni vredu (če piska sploh)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC ne pokaze slike po 3 mesecih neuporabeOddelek: Strojna oprema | 2940 (1851) | polde66 |
» | Težave pri na novo sestavljenem računalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2020 (1483) | Dominik91 |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5606 (4322) | Timmah |
» | Računalnik se ne prižge(po vstavitvi RAM-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1061 (989) | Lazy |
» | prosim pomagajte, sem uničil procesor?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (853) | City |