Forum » Pomoč in nasveti » hitrejši win xp in procesor
hitrejši win xp in procesor

Alessio983 ::
mene zanima ali ima kdo kakšen nasvet, oz . program da bi mi delaovali windowsi hitreje . - ko se mi nalaga gre , črtica najmanj 6 krat skos , kako bi to odpravil , pa kateri program mi priporočate za spayware , cookije ,...
imam amd semprona 2800+ - dela na 1.61 in nevem kako ga nja malce navijem
768 MB rama
club 3D 7600 gs
550 W napajalnik
200 giga hitachi disk ATA
Ime osnovne plošče Gigabyte GA-K8VT800 v2
prosim malce mi pomagajte ,svetujte, napište kak link za program , ali pa navodilo kako naj procesor mal več navijem, vsaj do 2.0
imam amd semprona 2800+ - dela na 1.61 in nevem kako ga nja malce navijem

768 MB rama
club 3D 7600 gs
550 W napajalnik
200 giga hitachi disk ATA
Ime osnovne plošče Gigabyte GA-K8VT800 v2
prosim malce mi pomagajte ,svetujte, napište kak link za program , ali pa navodilo kako naj procesor mal več navijem, vsaj do 2.0

jan01 ::
1. defragmiranje(o&o defrag ali pa diskeper) -ne pozabi še on boot defragmiranja
2. kakšen program za čiščenje registra. priporočam tuneup untilities 2006 in registry medic
3. odstranitev nepotrebnih zagonov programov(z tuneup untilities 2006)
4. disabliranje nepotrebnih servisov(start->run->services.msc). Povej kaj od tega imaš: router, več računalnikov v omrežju. Naredi par printscreenov, da pokažeš vse servise, pa ti lahko svetujem katere disablirati. Printscreene ne skranjuj z kakim bednim slikarjem. Priporočam paint.net in to OBVEZNO v png ali gif formatu.
5. razmisli o nakupu bolšega procesorja oz še bolše presedlanje na socket 939(če imaš grafično na agp vzemi asrockovo939 dual sata 2 in procesor za kolikor si ga lahko privočiš) oz dražjo konfiguracijo z am2.
6. proti spywaru: spy sweeper in ewido
...
2. kakšen program za čiščenje registra. priporočam tuneup untilities 2006 in registry medic
3. odstranitev nepotrebnih zagonov programov(z tuneup untilities 2006)
4. disabliranje nepotrebnih servisov(start->run->services.msc). Povej kaj od tega imaš: router, več računalnikov v omrežju. Naredi par printscreenov, da pokažeš vse servise, pa ti lahko svetujem katere disablirati. Printscreene ne skranjuj z kakim bednim slikarjem. Priporočam paint.net in to OBVEZNO v png ali gif formatu.
5. razmisli o nakupu bolšega procesorja oz še bolše presedlanje na socket 939(če imaš grafično na agp vzemi asrockovo939 dual sata 2 in procesor za kolikor si ga lahko privočiš) oz dražjo konfiguracijo z am2.
6. proti spywaru: spy sweeper in ewido
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se čudno obnaša (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6154 (5318) | accord37 |
» | kako do hitrejšega delovanja računalnika?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2711 (2611) | ABX |
» | Program za defragmentacijoOddelek: Programska oprema | 2364 (2157) | jan01 |
» | Kaj delate da bo računalnik hitrejši?Oddelek: Programska oprema | 2921 (2417) | ;-) |
» | odzivnost racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1400 (1259) | nejc_ |