» »

BIOS KT7A

BIOS KT7A

MaD_Mavr0 ::

Zanima me katero verzijo uporabljate lastniki te plate kr jaz mam še kr ID = WW; pa bi mogoče updatal BIOS, pa me zanima za katero verzijo ste se Vi odločili in za katero se naj jaz... ???:\
>>Power of Radeon<<

JLP ::

Ja jest uporablam zadnjo verzijo BIOSa - 64.
Live long and prosper!

tejo ::

Trenutno 64...

Leo ::

tud 64:D

Binji ::

Jst mam pa 3R pa dela cist ql:\
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

BendeR ::

Hm jaz tudi 3r in nimam nobenih težav.

BendeR ::

Samo,če ti rač. vredi deluje in neboš v bližnji prihodnosti na plato dal novejšega procesorja sploh nerabis nadgradit biosa!

[t502] ::

"Don't fix it if its not broken"

:D

[t502]

krucymucy ::

Ti kar flashaj - ker izgubit nimaš kaj... lahko kvečjemu kaj pridobiš...

rc-car ::

Don't fix if it ain't broken!!!
In drzite se tega! Jest sem enkrat flashal BIOS z eno novejso verzijo (kar tako) in potem mi modem ni delal.. In potem sem moral flashat se enkrat s ta staro verzijo + sem moral vse nastavitve v BIOSu nazaj nastavljet.. :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rc-car ()

... if it ain't broken.

ain't je po kmjcku "is not"

rc-car ::

What's your point?? :\
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

AtaStrumf ::

3R BIOS Rula, tako da kar lepo Flash-aj. Za novejše pa ne vem ker imam sedaj novo platko.

Don't fix if it ain't not broken!!!

Nc sam slovnicno sm popravu.

JLP ::

Zej maš pa dvojn zanikanje. Se prav Ne popravlaj če ni ni pokvarjeno. Se prav če je pokvarjeno.
Live long and prosper!

OMG.....

Tisto je citat od rc-carja - ta nepopravljena verzija..
Jst sm pol popravu da je sam Don't fix if it ain't broken.

Saj se ne gre samo če je broken ali ne. Gre se tudi za hitrost in nove funkcije, zato se mu splača vseeno update-at tudi če mu vse dela.

Shadowman-x ::

AtaStumf ima popolnoma prav. Kolegu sem urejeval računalnik in imel je Abitovo plato VT6X ali nekaj takega in še prvi bios. Računalnik je deloval zelo, zelo počasi. Nastavim vse funkcije na max. pa še vedno nič. Potem pa nadgradim bios in dobim novo možnost za nastavljanje pasovnosti rama in plata se je pohitrila na normalno delovanje. Hitrost rama se je po SisoftSandri zvišala za cca. 50%!!!
Zato sam nadgrajujem bios kar pogosto!

Cako ::

ti sam flashn...
jest sm meu sicer na v1.3 original 3n pa sicer dela ql ko proc ni navit, ko pa sm se spravu k oc pa je ucas kr neki usul za dzabe, pa to recimo med surfanjem interneta, uglavnem nc tazga, čeprov je bil proc stestiran 100% stabilno, al pa je bil cist mal navit... ok grem jest kuj flashnt na 65, zadeva dela majka, še več lahko sm še mal več navil...
aja pa na abit faq piše če furaš TB1333 al pa TB1400 morš obvezn flashnt na najnovešo verzijo "zaradi pojavljanja nestabilnosti", pomoje ravno zarad te fore k sm prej povedal.

Lp

No vidite folk, da se splača flash-at. Ne vem zakaj se vse tega tolk bojijo, ke je pa ful simple opravilo. No jaz sem to naredil že ene 100x na kar nekaj računalnikih in nikoli nobenih problemov, tako da mi to res ni nič posebnega, za začetnika pa je mogoče lahko malo zoprno samo ne se nič bati, ker je čist simple in varno, če ti glih štroma ne zmanjka med flash-anjem. Aja pa fajn je imeti BIOS datoteko kar na disku, če ne zaupate v diskete, ker včasih, čeprav zelo redko, lahko kakšna nekompatibilnost z disketnikom (kot v primeru Win 2000/XP za EC K7S5A) povvzroči bad flash in pol si pa v kurcu, z diska pa razen štroma res ne more iti nič narobe.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dvom - posodobitev OS Android

Oddelek: Mobilne tehnologije
121579 (1358) galu
»

leadtek 6800 gt memory timingi

Oddelek: Navijanje
101112 (951) Dr_M
»