Forum » Programska oprema » Acrobat - professional
Acrobat - professional
Zorroo ::
Ko v Acrobatu izberem Create PDF in izberem nek Wordov dokument mi Acrobat ne naredi PDF dokumenta. Zakaj ?
Acrobata sem že na novo naložil, ampak je isto.
Če pa sprobam kakšen drug dokumnenz npr. JPG, TXT pa gre.
Kdo ve kaj bi lahko bilo, očitno je napaka nekje v Office-u.
Acrobata sem že na novo naložil, ampak je isto.
Če pa sprobam kakšen drug dokumnenz npr. JPG, TXT pa gre.
Kdo ve kaj bi lahko bilo, očitno je napaka nekje v Office-u.
jerneju ::
Jaz imam pa en drug problem.
Na računalniku imam inštaliran Adobe Acrobat 8 Professional. Aplikacija mi je vedno delovala, a sedaj mi ne več - po nekaj sekundah program kar izgine. Res pa je, da sem nekaj dni nazaj prestavljal particijo, na katero je aplikacija inštalirana. Sicer dvomim, da ima to kaj veze, a vseeno.
Na računalniku imam inštaliran Adobe Acrobat 8 Professional. Aplikacija mi je vedno delovala, a sedaj mi ne več - po nekaj sekundah program kar izgine. Res pa je, da sem nekaj dni nazaj prestavljal particijo, na katero je aplikacija inštalirana. Sicer dvomim, da ima to kaj veze, a vseeno.
jerneju ::
Ok, hvala, bom. No, pravzaprav me tudi zanima, ZAKAJ je to krivo? Sem mislil, da se program pri nalaganju sklicuje le na črko diska oz. particije, na poti do datotek, ki so ostale enake, in ne do česa drugega (dejanske lokacije na fizičnem disku?).
marsovcek ::
Če želiš iz Worda ustvariti pdf (iz dokumenta, odprtega v programu Word), rabiš neke Acrobatove makre. Če kaj preveč spreminjaš predlogo normal.dot, ti lahko izginejo in potem ta funkcija ne dela. Dokler so makri aktivni, je poleg Pomoči še meni Adobe pdf
Ni neposreden odgovor na vprašanje, mogoče pa le pomaga .
Ni neposreden odgovor na vprašanje, mogoče pa le pomaga .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5980 (4299) | amigo_no1 |
» | HTML v PdfOddelek: Programska oprema | 1892 (1787) | Fukomuko |
» | Program za urejanje PDF datotek!Oddelek: Programska oprema | 8929 (8805) | jetam |
» | Zakaj ni šumniki v pdf datoteki.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2950 (2851) | lopov |
» | Acrobat DistillerOddelek: Programska oprema | 1754 (1673) | jjohny |