Forum » Omrežja in internet » Ena stvar glede emaila
Ena stvar glede emaila
Enzo77 ::
Hotu sm eno sporocilo s priponko, okoli 2,5MB, poslati vecim naslovnikom (via outlook), a se prenasanje ni nikoli ustavilo (beri: upload je bil ze cez 4MB). Zaj me zanima a to moram pocakati, da poslje vsakemu naslovniku posebej, al bi moralo biti tak, da recimo posljem sporocilu serverju, ki ga sam nato razposlje vsem, ki sem jim mislil poslati sporocilo (ok, attachement, da naute postran gledal :) ). BTW tale primer velja za email.si.
tnx ya all.
tnx ya all.
With a license to gib :)
Enzo77 ::
Se pravi, da je tale mejl dobu sam en naslovnik?
Pa se tole: 1)kako uporabljati tisti izvoz uvoz emailov, ker men skoz neki tezi, da ni tapravi format, ceprav odpiram z istim ko shranjujem (izvoz).
2) A je simobil spremenil email naslove (xxxxxx@simobil.net) za tel., ker mi email noce vec (ze dolgo) posiljati sporocil na GSM, da sm dobu posto.
Pa se tole: 1)kako uporabljati tisti izvoz uvoz emailov, ker men skoz neki tezi, da ni tapravi format, ceprav odpiram z istim ko shranjujem (izvoz).
2) A je simobil spremenil email naslove (xxxxxx@simobil.net) za tel., ker mi email noce vec (ze dolgo) posiljati sporocil na GSM, da sm dobu posto.
With a license to gib :)
Loki ::
simobil ze kar dolgo ne omogoca vec *********@simobil.si, zdaj imajo za to http://app.simobil.si.
ce obvladas, lahko napises kaksno skripto, ki ti bo to naredila...
ce obvladas, lahko napises kaksno skripto, ki ti bo to naredila...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail - obvestilo po smsOddelek: Omrežja in internet | 6971 (4988) | wiwa |
» | Sms ni prišel do naslovnika?Oddelek: Mobilne tehnologije | 13805 (12331) | kunigunda |
» | Pošiljanje SMS in klici v ZDA in KanadoOddelek: Mobilne tehnologije | 6658 (6027) | slitkx |
» | SMSi pri MobiteluOddelek: Loža | 802 (665) | krucymucy |
» | email+gsmOddelek: Omrežja in internet | 2113 (1895) | Enzo77 |