Forum » Mobilne tehnologije » motorola a1000 gps & nakup telefona v tujini
motorola a1000 gps & nakup telefona v tujini
sweeti007 ::
Pozdrav!
mene pa zanimam kateri program rabim za motorolo a1000 ali kaj morm narediti da mi bo delal gps ter kje bi se dalo dobit slovenske karte ce seveda obstatajo
mam pa se eno drugo vprasanje........a se da v nemciji pri vodafone kupiti mobitel ter narocnino placevati na slovenskem simobilu?
ce se pa ne da bi pa ostalo vprasanje ce lahko kupis gor telefon z narocnino ter jo v istem trenutku odplacas?
p.s se opravicujem za veliko slovnicnih napak
mene pa zanimam kateri program rabim za motorolo a1000 ali kaj morm narediti da mi bo delal gps ter kje bi se dalo dobit slovenske karte ce seveda obstatajo
mam pa se eno drugo vprasanje........a se da v nemciji pri vodafone kupiti mobitel ter narocnino placevati na slovenskem simobilu?
ce se pa ne da bi pa ostalo vprasanje ce lahko kupis gor telefon z narocnino ter jo v istem trenutku odplacas?
p.s se opravicujem za veliko slovnicnih napak
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smsapi.si - pošiljanje SMS-ov je otročje lahko (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17423 (6073) | Invictus |
» | PS3 Plus + (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8518 (5463) | scipascapa |
» | RTV naročnina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31238 (25833) | St235 |
» | Stare televizije bodo zastarele (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12098 (8558) | AngelOfDeath |
» | Preklic RTV-SLO-ja!Oddelek: Zvok in slika | 2595 (2540) | Keyser Soze |