Forum » Pomoč in nasveti » Tole je malo drugačna pomoč pr CD-RW
Tole je malo drugačna pomoč pr CD-RW
SkIDiver ::
Jz sm zadevo mal zamudu. Nikjer ne dobim CD-RW Teac-a s hitrostjo zapisovanja 10x, prepisovanja 8x, pa ne vem kako je že branje. Konec koncev mi branje ni važno kuk hitr je.
Nebi pa rad dajal za Teac-ovga RW-ja z 24x zapisovanjem, ker mi je 10x čist dost.
Zato če kdo ve kje bi ga lahko dubu bi lepo prosu če mi pove. Kupm pa novga iz štacune.
Nebi pa rad dajal za Teac-ovga RW-ja z 24x zapisovanjem, ker mi je 10x čist dost.
Zato če kdo ve kje bi ga lahko dubu bi lepo prosu če mi pove. Kupm pa novga iz štacune.
- spremenil: SkIDiver ()
Han ::
Ta kar 24x vzemi, ker ima kar nekaj stvari izboljšanih (BURN-Proof, optimalna kalibracija laserja - pride še posebno prav za glasbene plošče, 40x branje...).
Model, ki ga iščeš, je CD-W512EB (12/10/32). Če ga slučajno še kje imajo, gotovo stane okrog 30k, novega pa dobiš za 37k ali manj. Snemaš tako ali tako lahko z nižjo hitrostjo.
Model, ki ga iščeš, je CD-W512EB (12/10/32). Če ga slučajno še kje imajo, gotovo stane okrog 30k, novega pa dobiš za 37k ali manj. Snemaš tako ali tako lahko z nižjo hitrostjo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teac cd-w552eOddelek: Kaj kupiti | 2235 (1629) | tx-z |
» | Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5852 (4845) | ender |
» | kateri cdrw zapisovalnik od teh???Oddelek: Kaj kupiti | 2090 (1528) | Quickbeam |
» | Kateri 24x Snemalnik ?Oddelek: Kaj kupiti | 1568 (1249) | lukslo |
» | CDRW kje?Oddelek: Kaj kupiti | 856 (717) | Han |