Forum » Kaj kupiti » Kateri router kupiti?
Kateri router kupiti?
Lincolin ::
Zanima me kateri router mi predlagate, da ga kupim?
Seveda mora imeti izhod za COM vrata.
L.P. Grega
Seveda mora imeti izhod za COM vrata.
L.P. Grega
- premaknil iz Omrežja in internet: ToniT ()
Ubistvu router ne bo več router ampak le nekakšen računalnik.
Kakor vem, nekateri router-erji delujejo na Linux-u in tako se lahko na router posname željeni Linux. Seveda problm je le v prostoru "diska", ampak tudi to naj nebi bil problem.
Nanj bom preko COM-porta priključil napravo človek-stroj, ki jo bo potem "router" le krmiril.
L.P. Grega
Kakor vem, nekateri router-erji delujejo na Linux-u in tako se lahko na router posname željeni Linux. Seveda problm je le v prostoru "diska", ampak tudi to naj nebi bil problem.
Nanj bom preko COM-porta priključil napravo človek-stroj, ki jo bo potem "router" le krmiril.
L.P. Grega
Wox ::
Za router uporabi kakšen starejši računalnik. Glede distribuceje Linuxa mal poguglaj, pa vidi kaj ti ustreza.
BTW, kaj maš to za ene zadeve "človek-stroj"? Robot? Home made?
BTW, kaj maš to za ene zadeve "človek-stroj"? Robot? Home made?
Commodore 64
Ravno o tem je poanta.
Da starejši računalnik ni primeren zaradi velikosti. Tako, da pridejo v možnost le manjši routerji s COM portom.
L.P. Grega
Da starejši računalnik ni primeren zaradi velikosti. Tako, da pridejo v možnost le manjši routerji s COM portom.
L.P. Grega
steev ::
Klik.
Tali wrapi imajo notri com port, ki se na sliki ne vidi (napisi v google pictures wrap router pa bod vidu).
Tali wrapi imajo notri com port, ki se na sliki ne vidi (napisi v google pictures wrap router pa bod vidu).
:|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NO-IP.COMOddelek: Omrežja in internet | 1815 (1592) | zavajon |
» | Ponoči so mi vdrli v PC-je.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2498 (1429) | AngelOfDeath |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2388 (1370) | sidd |
» | Internet ne dela na Win 98SE!Oddelek: Omrežja in internet | 879 (834) | Duhec |
» | Netgear router kot swich?Oddelek: Omrežja in internet | 1263 (1123) | Lincolin |