Forum » Loža » So me ogoljufali?
So me ogoljufali?
iMark ::
Hello
Kupil sm tak RAM in piše da dela na frekvenci 667MHz. Pol pa pogledm v CPU-Z in piše da je 334MHz. Al sm jst tak noob al so me res ogoljufali
Kupil sm tak RAM in piše da dela na frekvenci 667MHz. Pol pa pogledm v CPU-Z in piše da je 334MHz. Al sm jst tak noob al so me res ogoljufali
kihc ::
Niso te nategnil, še celo za 1 MHz prehitro ti delajo.
DDR naj bi bil 1x hitrejši od navadnega rama, zato se tudi uporablja dvojno označevanje frekvenc.
DDR naj bi bil 1x hitrejši od navadnega rama, zato se tudi uporablja dvojno označevanje frekvenc.
x
OmegaBlue ::
to je DDR, frekvenca x2
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
iMark ::
Am se pravi da je pri DDR in DDR2 x1 frekvenca? Kr sjt amm DDR2
No, pol pa v redu če je tko, sam nikjer ne piše da bi se to pomnožilo (mislim v programu).
No, pol pa v redu če je tko, sam nikjer ne piše da bi se to pomnožilo (mislim v programu).
SasoS ::
Dejansko ti program narobe piše ker ram dela "le" pri 166MHz . DDR1 interno množi frekvenco x2 (oz. drugače, podatke prenaša 2x na urino periodo - na visokem in nizkem signalu), DDR2 pa x4.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hynix je razvil DDR4 čipeOddelek: Novice / Pomnilnik | 8025 (6829) | Bistri007 |
» | hitrosr RAMaOddelek: Pomoč in nasveti | 748 (649) | Heisenberg |
» | DDR 2 in DDR3Oddelek: Strojna oprema | 1536 (1238) | miko 55 |
» | kje bil ahko kupil asus p4c800-e deluxe ali ABIT IC7 Max3Oddelek: Kaj kupiti | 1023 (1023) | solatko |
» | Dual channelOddelek: Pomoč in nasveti | 1081 (979) | kixs |