Forum » Programska oprema » ati gonilniki
ati gonilniki
Veron ::
Danes sm dobil radeona 9550 dam, kot prvo smešno to da ima clocke 425/200, sicer pa vprašanje: Ali se da kako dobit tist navadni meni za štimanje grafike, ker mi ta nek nov control panel al kaj je že, ne odgovoarja, čuden mi je in nepregleden (verjetno ker sm biu navajen učas na tist navadn meni)
če kdo ve kako dobit navadn meni, vem da pri nv, lahko štimaš, je opcija, tukaj pa nevem kako gre
če kdo ve kako dobit navadn meni, vem da pri nv, lahko štimaš, je opcija, tukaj pa nevem kako gre
VidKo ::
Domnevam da ti gre na živce nov ATIjev CCC, želiš pa stari ATIjev Control Panel. Stari control panel uporabljajo modificirani OMEGA gonilniki, ki jih najdeš tukaj.
Lp, VidKo
Lp, VidKo
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: VidKo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1Oddelek: Strojna oprema | 1353 (1136) | Magician |
» | Nvidia dohiteva ATI (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11456 (9484) | matter |
» | MSI GeForce 7900GTO, 512Mb GDDR3 256bit(67k)Oddelek: Kaj kupiti | 1199 (918) | frudi |
» | Strojne noviceOddelek: Novice / Grafične kartice | 4172 (2958) | Dr_M |
» | Win 2003 in ATI TV out problemiOddelek: Operacijski sistemi | 1348 (1236) | Sims |