Forum » Loža » Zlomljena kreditna kartica
Zlomljena kreditna kartica
SaXsIm ::
Danes ponoči sem šel na bankomat po mobikartico. Ker sem bil malo nasekan, sem kartico dal v režo, in usekal po njej, da bi jo porinil v bankomat. Pri tem sem jo zlomil na dva dela. Kolikšna je možnost, da bo še vedno delala če jo zlepim? V primeru, da ne bo delala, naj pokličem na ljubljansko banko? Kako do denarja v tistem času, ko bom brez?
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
SaXsIm
;-) ::
Ja če si jo povprek zlomu res nebo delala...če bi jo po dolgem nebi blo hudega
Do denarja....pa na banko greš pa dvigneš.
Do denarja....pa na banko greš pa dvigneš.
misso ::
Na domači banki (tam ko so ti odprli račun in si od njih dobil kartico) lahko dvigneš gotovino z osebnim dokumentom.
Klede kartice je pa tako če si prelomil magnetni zapis (un čeni trak) 100% je da je kartica za stran. če je pa še cev pa imaš še kakšno možnosti da jo uporabiš sam neverjamemem. Tako da lepo na pot po novo kartico.
Klede kartice je pa tako če si prelomil magnetni zapis (un čeni trak) 100% je da je kartica za stran. če je pa še cev pa imaš še kakšno možnosti da jo uporabiš sam neverjamemem. Tako da lepo na pot po novo kartico.
kajpravis ::
Brez problema jo zamenjaš, še zbiraš lahko motiv na sprednji strani, stane pa se mi zdi 1500 sit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Predplačniška mastercardOddelek: Loža | 2757 (1270) | tikitoki |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114293 (33143) | Vetrpiha |
» | Euronet bankomati, očitno prihajajo k nam :( (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27376 (16386) | CyberPunk |
» | Nevidne devize na bančnem računu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12352 (10684) | fikus_ |
» | Pozabljen denar v reži bankomata - kaj storiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 30018 (24269) | fosil |