Forum » Strojna oprema » modem kveščan
modem kveščan
ewiljan ::
helou"
imam starejši prenosnik compaq armada v300 in ob zadnji nevihti mi je pobralo modem.
modem je navaden, vezan je bil na navadno telefonsko linijo, ta pa crkne če vštekam kabel za internet u računalnik. najbrž obstaja en čuden stik, ki zdaj to serje. Tako, jaz bi rad zdej to stvar usposobu. Kako? Naj odprem komp in kupim isti modem ter ga zamenjam, ali naj kupim zunanji modem ( a bi ga sploh lahko prklopu, če je tist problem s stikom?) in kakšnega naj bi kupu, da bi bil kompatibiln?
hvala
imam starejši prenosnik compaq armada v300 in ob zadnji nevihti mi je pobralo modem.
modem je navaden, vezan je bil na navadno telefonsko linijo, ta pa crkne če vštekam kabel za internet u računalnik. najbrž obstaja en čuden stik, ki zdaj to serje. Tako, jaz bi rad zdej to stvar usposobu. Kako? Naj odprem komp in kupim isti modem ter ga zamenjam, ali naj kupim zunanji modem ( a bi ga sploh lahko prklopu, če je tist problem s stikom?) in kakšnega naj bi kupu, da bi bil kompatibiln?
hvala
six feet ain't so far down
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13407 (3624) | wexor |
» | Podaljšanje in razdelitev kabla za kabelsko TVOddelek: Omrežja in internet | 11758 (11159) | ...:TOMI:... |
» | kabelski internet +tv?Oddelek: Omrežja in internet | 3376 (3149) | Jakka |
» | Net dela in ne dela; odvisno od kabla!?Oddelek: Omrežja in internet | 1814 (1460) | brezidej |
» | win modem - hitrostOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1049) | Paramedic |