» »

siol z active IP-ja na PASSIVE IP

siol z active IP-ja na PASSIVE IP

norc ::

Ker imamo pri siolu 1m adsl, sarano s sosedi, je na routerju naštimano da je povezan skoz(siemens gigaset se551 wlan). Žal se na vsakih 24h povezava resetira, vendar se včasih ne vzpostavi samodejno in je potrebno resetirati router(komplicirano če si na morju)

torej kaj narediti na SIOL-u da dobimo passive IP in koliko je treba za to plačati.

hvala

Nagi Bator ::

Temu kar bi ti rad imel se rece staticni IP in ne pasive! Poklici na siol in povej naj ti dajo staticenga, ker zdaj imas dinamicnega in se ti na vsakih 24 ur menja! Kolk vem je zastonj. To pravim zato ker nisem siolov uporabnik.

Primoz78 ::

Pejt na servisne strani pa na levi strani mas pod "Dodatne storitve" zahteva za staticni IP...izpolnis in posljes po faksu ce se ne motim pa ga dobis v roku par urc...ce mas sreco.

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

MitkoVIP ::

hehhehe zj mate dinamic ip rabte pa static ip..kar je potrebno je samo poslati prosnjo za staticni IP na siol in kolikor sem zasledu je za placat 2500sit...pac se je treba pozanimat na siolu zato pa majo helpdesk pa se zaston je ;)

LP

Klemzz ::

am jst sm po pošti poslau obrazc, po 2 dneh sm ga dubu, plaču ga pa nism nč...

bastadu ::

Prve zamenjave iz dinamičnega v statičnega ne plačaš, potem pa se mi zdi da vsako menjavo plačaš...

norc ::

hm... žal mi je zaradi tiste-statični pa dinamčni pa active pa passive zbrke:8) nisem točno vedel kak se reče.

Torej najlepša hvala, bom pogledu po siolu.

Hm.. zakaj bi kdo hotu večkrat zamenjati med statičnim in dinaičnim IP-jem?

PS: na helpdesk pa ne kličem več, ko ni delal net 2 dni, sem klical ko nor, in je bla sam tišina;( sem mislu znort

Najlepša hvala za pomoč

Chicken Boy ::

Zato ker mulci preberejo na netu, da si IN, če maš statiko. Samo potem si malo preveč pameten na mircu in te ddosajo in potem ga hoče zamenjat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dinamični IP problem!

Oddelek: Pomoč in nasveti
334571 (4004) NeMeTko
»

Težave z brezžično povezavo

Oddelek: Omrežja in internet
61008 (943) steve29
»

statični IP

356101 (5243) Bakunin
»

ADSL, SiOL - deluje brez 24 urne prekinitve ?!?

452341 (1287) BaRtMaN
»

Obvestilo za vse ki želite komfortni paket (strani: 1 2 )

574300 (3145) iration

Več podobnih tem