Forum » Kaj kupiti » A-socket plata?
A-socket plata?
a9753 ::
crknla (strela) mi je asuska A7N8X-VM, zanima me če se še kje da dobit NOVE A-socket plate po možnosti z integrirano grafiko.
Antares88 ::
Par mesecev nazaj so mel v ANNIju A socket plate za 5, 6k SIT. Zdaj ne verjamm, da jih majo več.
kurjač ::
Pred kratkim zasledil novo od Asrocka z integrirano grafično, brez grafične pa od Albatrona. Cena Asrockove je cca 11K, Albatron 14K.
dela ::
Mene tudi zanima, če ima katera slovenska trgovina še kaj starih. Rabljene pri posameznikih imajo skoraj takšno ceno kot nove S754.
Jan987 ::
Novo boš res težko dobil, rabljenih je pa dost. Sam mal poglej da te ne bo kdo na*egnil ker so nekatere cene res prevelike.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | mocan sistem za virtualizacijo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5275 (4052) | misek |
| » | dvoprocesorske matične ploščeOddelek: Kaj kupiti | 1312 (1012) | trnvpeti |
| » | Iščem namizni računalnik z majhnim ohišjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13680 (10987) | krneki0001 |
| » | Težave z procesorjem CELERON 1Gb na BX133 RAIDOddelek: Pomoč in nasveti | 1507 (1177) | Mikeey |
| » | vaše mnenje o naslednji konfiguracijiOddelek: Kaj kupiti | 1301 (1093) | ahil |