Forum » Pomoč in nasveti » težave z miško 518mx
težave z miško 518mx
ksmith ::
Pozdravljeni.
Uporablja omenjeno miško zadnje pol leta in zadnje čase sem opazil, da pri majhnih hitrih premikih miš ne dela kakor bi morala. Namreč pri navedenih gibih miš skače po pol centimetra in to samo v navpični in vodoravni smeri. Kot bi se premikala po neki mreži s kvadratom približno 3-4 milimetre. Uporabljam pa Logitechov setpoint 5.3 mislim da je. Če ga sklopim je zadeva enaka. V naprej hvala za odgovor.
lp
Uporablja omenjeno miško zadnje pol leta in zadnje čase sem opazil, da pri majhnih hitrih premikih miš ne dela kakor bi morala. Namreč pri navedenih gibih miš skače po pol centimetra in to samo v navpični in vodoravni smeri. Kot bi se premikala po neki mreži s kvadratom približno 3-4 milimetre. Uporabljam pa Logitechov setpoint 5.3 mislim da je. Če ga sklopim je zadeva enaka. V naprej hvala za odgovor.
lp
strictom ::
Zbriši driverje (Logitech namreč zagotavlja da jih za delovanje ne rabiš), če pa še to nebo pomagalo pa razstavi miško (pod nogicami so šravfi) pa spuči drek k se rad nabere v kanalu za ledico.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
kurjač ::
Miš ma tri leta garancije, zato jo ne odpiraj ker se pozna. Vijaki pa niso pod nogicami ampak zraven tako da ko predreš folijo je garancija adijo. Sam imam to miš ki je sedaj že drugič na srvisu zaradi nedelujoče leve tipke. Iz servisa dobiš nazaj zminerano tudi z spodnje strani in njihovo servisno nalepko Eventus. Napak, ki jih omenjaš ti nisem imel.
ksmith ::
podloga je steelpad 4s tako da to ni razlog. sem pa medtem zadevo rešil. torej če miš deluje normalno se premika po pixlih na zaslonu, popravite me če ni res. moja se je premikala po ene 5 pixlov naenkrat, levo desno in isto gor pa dol. zgleda, da so se pri meni driverji nekej zašuštrali, ker mi po reinstalu le-teh stvar deluje. hvala, lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech infinity scroll miškeOddelek: Strojna oprema | 2538 (2258) | SaXsIm |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7678 (6330) | specterss |
» | Natančno drseče miši?Oddelek: Strojna oprema | 2279 (1590) | gzibret |
» | katera miškaOddelek: Kaj kupiti | 1473 (1211) | nodes |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5264 (4361) | Dr_M |