Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj glede ramov na plati P4C800-Deluxe...Iz zornega kota CPU-Z
Nekaj glede ramov na plati P4C800-Deluxe...Iz zornega kota CPU-Z
schwabspenk ::
Pravkar sem potegnil dol nov CPU -Z pa mi je pri ramih pokazalo sledeče.....Zanima me kak bi se dalo performanse mode ( tam ko piše disabled ), vklopit...Če ma keri kako idejo, naj mi prosim pove...V Biosu mam performanse mode vkloplen...
LP Za sliko mi rečte, pa vam na mail pošlem...Nisem še pogrunto, kak bi se lahko dalo sliko sem gor, če je nimaš na netu ampak na disku..
LP Za sliko mi rečte, pa vam na mail pošlem...Nisem še pogrunto, kak bi se lahko dalo sliko sem gor, če je nimaš na netu ampak na disku..
kljucavnicar ::
sliko se da na stran za upload datotek(npr. Imageshack)
nato ozances kero datoteko bos hostu pritisnes tist gumb in pocakas nekaj sekund, odpre se ti nova stran kjer imas vec linkov oznacis recimo drugega (moznost predogled) in samo kopiras sm v okence za odgovore.
kok popravkov
nato ozances kero datoteko bos hostu pritisnes tist gumb in pocakas nekaj sekund, odpre se ti nova stran kjer imas vec linkov oznacis recimo drugega (moznost predogled) in samo kopiras sm v okence za odgovore.
kok popravkov
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kljucavnicar ()
Evo ljudje...Tukaj je slika...Če morda ve kdo kako se tisto da vklopit, mi naj prosim pove... ImageShack - Best place for all of your image hosting and image sharing needs
Če pa mam dual channel mode vlkoplen, to pomeni da mam parne module...Torej bi mogo bit performance mode vkloplen...
bastadu ::
Jst imam isto plato in pa 2×512MB v dualchannel-u pa mi isto piše da je performance mode disabled...
Hehe...Sej ni važno..Glavno da rami pa plata sekajo...Pa me boli tisti performance mode....Edino me mika da bi še to usposobo, v kolikor se da, pa mislim da je že itaq z dual channelom vkloplen...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z grafičnimi karticami v SLIOddelek: Pomoč in nasveti | 1515 (1309) | boogie_xlr |
» | P4 3.0 800fsb in 333Mhz RAM na ASUS P4P800Oddelek: Strojna oprema | 1168 (1038) | Tomay |
» | CAS 2.0Oddelek: Navijanje | 1160 (920) | billy |
» | 333MHz rami preko 466Mhz FSB (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4264 (3488) | Alexius Heristalski |
» | Twinmos twister pc3700Oddelek: Navijanje | 1884 (1226) | PlayTheGame |