Forum » Mobilne tehnologije » Motorola L7
Motorola L7
Dany ::
Nujno rabim pomoč glede programa katerega naj poiščem na internetu da mi lahko se povezal z motorolo in računalnikom????
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Dany ::
Naj mi nekdo razloži če je tako teško spravit v komunikacijo mobitel in računalnik?
Ker jst imam težave!
Zdraven Bluetooth ključa sem dobil priložen cd ki sem ga naložil. Zdraven se je naložil programček ki se mu reče Bluesoleil tu mi mobitel za zna in se da po nejmu surfat. Sam jst bi rabil program s katerim bi rad uredil phone book. Zdaj sem si potegnil mobil phone tools od motorole sam imam probleme mi ga ne zazna kot tudi program Cellphone???
Ker jst imam težave!
Zdraven Bluetooth ključa sem dobil priložen cd ki sem ga naložil. Zdraven se je naložil programček ki se mu reče Bluesoleil tu mi mobitel za zna in se da po nejmu surfat. Sam jst bi rabil program s katerim bi rad uredil phone book. Zdaj sem si potegnil mobil phone tools od motorole sam imam probleme mi ga ne zazna kot tudi program Cellphone???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorola droid/milestone (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14513 (12272) | overlord_tm |
» | Kateri driver?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1252 (1018) | iNooby |
» | motorola v 360!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2949 (1557) | schranzek |
» | motorola v975 igre (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 5499 (4109) | THX |
» | si vodafon!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1226 (1104) | JanaO |