Forum » Programska oprema » Pošiljanje zvoka iz GSM na PCpreko bluetootha?
Pošiljanje zvoka iz GSM na PCpreko bluetootha?
shock ::
Živijo a je možno da bi pošiljal zvok iz mobilnika na PCpreko bluetootha? Skratka a obstaja kaka aplikacija za GSM, da bi prepričal da je moj mobilnik kot audio gateway?
bostjanv ::
kk to misliš?
datoteke prenašat preko blututa, al kaj?
Kolkor Vem lahko prenašaš vse in v obe smeri.
datoteke prenašat preko blututa, al kaj?
Kolkor Vem lahko prenašaš vse in v obe smeri.
Rad da bi se zvok prenašal iz mobilnika na telefon. Tisto kar se jaz pogovarjam na mobilniku v mikrofon, da se prenese n pc in se sliši n zvočnik.
AndrejS ::
prenašal iz mobilnika na telefon ??? WTF
Moreš imeti dobre bluetooth vmesnik, da se ti računalnik predstavi kot audio naprava - recimo kot bluetooth slušalka .
Moreš imeti dobre bluetooth vmesnik, da se ti računalnik predstavi kot audio naprava - recimo kot bluetooth slušalka .
AndrejS:
Drzgače me zanima če obstaja taka java aplikacijo ki bi spremenil moj telefon kot nek audio gateway.
Drzgače me zanima če obstaja taka java aplikacijo ki bi spremenil moj telefon kot nek audio gateway.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri avto radio z navigacijo in bluethoot vmesnikom za Passata priporočate?Oddelek: Zvok in slika | 3853 (2859) | nokia6310 |
» | Kako prenesti slike iz mobilnika, če touch ne dela?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3631 (3433) | bigee |
» | Tudi v Evropi dovoljena uporaba elektronike med poletiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10022 (8430) | Rokm |
» | Laptop, mobitel in prenos podatkovOddelek: Mobilne tehnologije | 3569 (3049) | DonPierre |
» | Iščem - PIM;Koledarček - Za uporabo z NokioOddelek: Programska oprema | 883 (787) | IceIceBaby |