Forum » Operacijski sistemi » [ Windows XP ] Težave z zagonom in pokvarjena tipkovnica W namesto V
[ Windows XP ] Težave z zagonom in pokvarjena tipkovnica W namesto V
Serial ::
Ugl imam windowse ki delajo.. To 100%
u biosu sm naštimaw da naj mi boota iz cd-rom-a
use tri boot varjante sm daw na cd-rom ( upam da ste me štekali)
Najprej sm imew en cd-rom in en dvd-rom kot strojno opremo... In sm mislu da je tle kaj narobe... Tko da sm izklopu cd-rom in daw da je primary slaver al nwem že kaj dvd-rom.. Povezaw sm ga pravilno s kabli to je 100% edino za jumper.. Sam mislim da je na pravem mestu..
Potem ko mi hodi u windowse ki pride prvo črna stran in neki piše...
Mi napiše ob levem zgornjem kotu primary channel in secundary channel not found...
Mislim da je tle problem.. Sam kaj nardit?
u biosu sm naštimaw da naj mi boota iz cd-rom-a
use tri boot varjante sm daw na cd-rom ( upam da ste me štekali)
Najprej sm imew en cd-rom in en dvd-rom kot strojno opremo... In sm mislu da je tle kaj narobe... Tko da sm izklopu cd-rom in daw da je primary slaver al nwem že kaj dvd-rom.. Povezaw sm ga pravilno s kabli to je 100% edino za jumper.. Sam mislim da je na pravem mestu..
Potem ko mi hodi u windowse ki pride prvo črna stran in neki piše...
Mi napiše ob levem zgornjem kotu primary channel in secundary channel not found...
Mislim da je tle problem.. Sam kaj nardit?
- spremenil: BigWhale ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3266 (2290) | Blind |
» | Priključitev CD-ROM-ov in HDD ter hitrostiOddelek: Strojna oprema | 1084 (1016) | Boris14 |
» | TEAC CD-ROM problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1629 (1369) | rockeye |
» | Win 2000 mi ne zaznajo cd-roma.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1040 (948) | Han |
» | JumperjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1168 (1036) | Hrček |