Forum » Programska oprema » mozilla zaznamki
mozilla zaznamki
rikta33 ::
zivjo,
moja tezavica je v tem, da sem se konektal in kr naenkrat sem opazil, da v jezicku zaznamki ni zaznamkov....nic.vse je slo.....na kaksen nacin pa ne vem. v zgodovini imam vse ampak to ni to...zbrisem, ponovno mozillo nalozim in zalaufam in ni zaznamkov kot so, najbolj priljubljene slo. povezave, ali pa mozzila firefox, in hitre poizvedbe.....a je kaksna caka, da bi to dobil nazaj.....LOL.
unaprej hvala za nasvet in pmoc.
rikta33
moja tezavica je v tem, da sem se konektal in kr naenkrat sem opazil, da v jezicku zaznamki ni zaznamkov....nic.vse je slo.....na kaksen nacin pa ne vem. v zgodovini imam vse ampak to ni to...zbrisem, ponovno mozillo nalozim in zalaufam in ni zaznamkov kot so, najbolj priljubljene slo. povezave, ali pa mozzila firefox, in hitre poizvedbe.....a je kaksna caka, da bi to dobil nazaj.....LOL.
unaprej hvala za nasvet in pmoc.
rikta33
karafeka ::
Tile zaznamki (sej to je bookmarks, a ne? ), so v ~/.mozilla/firefox/...
Pod Okni so pa c:\Documents and settings\tvoje ime/Application Data/mozilla/firefox/tvoj profil.
Zaznamki so shranjeni v bookmarks.html
Verjetno imaš drug profil, zato se prejšnji zaznamki ne vidijo. Težko verjamem, da so se zbrisali kar sami od sebe.
Pod Okni so pa c:\Documents and settings\tvoje ime/Application Data/mozilla/firefox/tvoj profil.
Zaznamki so shranjeni v bookmarks.html
Verjetno imaš drug profil, zato se prejšnji zaznamki ne vidijo. Težko verjamem, da so se zbrisali kar sami od sebe.
rikta33 ::
halo karafeka,
hvala za nasvet....sam ne vem kako nastimat potem vse te zaznamke kot so bile po defaultu. sam pa tud ne vem kako mi je to ratal naredit...kakorkoli ze, hvala.
hvala za nasvet....sam ne vem kako nastimat potem vse te zaznamke kot so bile po defaultu. sam pa tud ne vem kako mi je to ratal naredit...kakorkoli ze, hvala.
karafeka ::
Ja pa sej maš tam opcijo uvozi (nekje v enmu meniju so), kjer izbereš tiste bookmarke in jih uvoziš. Pa bo vse tako kot blo je prej... :=)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje je Favorites od MozillaOddelek: Omrežja in internet | 964 (903) | vir |
» | Zaznamki shranjeniOddelek: Programska oprema | 2054 (1852) | jozekuch |
» | Zaznamki FFOddelek: Programska oprema | 1298 (1258) | klemenSLO |
» | MozillaOddelek: Pomoč in nasveti | 26639 (26599) | kezoj |
» | Zaznamki so izginili!!!!!Oddelek: Programska oprema | 2040 (1854) | GupeM |