Forum » Strojna oprema » Odklep prenosnika
Odklep prenosnika
skorpijon_v ::
Mene pa zanima ali se da kakorkoli odkleniti, ali priti v prenosnik, če je zaščiten z supervisor passwordom, katerega seveda ne poznaš
Samo informativno me zanima
Samo informativno me zanima
Enjoy today because tommorow is yet to come.
ce ne bi za prosil za kak namig vsaj na PM
hvala
hvala
Dr_M ::
ce ni ta prenosnik vreden vsaj 200k sit, ali pa ima ksne zelo zelo pomembne podatke, se ti ne splaca nicer pocet.
no, res pa je, da imajo nekatere firme nekasne univerzalne passworde, ampak to mors pa ze sam mal raziskat.
no, res pa je, da imajo nekatere firme nekasne univerzalne passworde, ampak to mors pa ze sam mal raziskat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Good Guy ::
za flesh biosa ti ni treba v bios, lohk probaš tut z boot cdjem pa pol zalaufaš program..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
TribesMan ::
A ni supervisor password tak da racunalnik ne zboota doker ga ne vpises? Vsaj pri resnih laptopih je temu tako. Sicer se da načeloma vse shackat, sam v nekaterih primerih je tezko. To da ga bos povozil z BIOS updateom je iluzija...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ja to je password, ki se nastavi v BIOSu in takoj, ko vklopiš računalnik, preden prideš v windows ga moraš vpisat
Hvala za informacije
Hvala za informacije
#000000 ::
@para LOL
shackat = pomeni 'med drugim' tudi to da se zadevo odklene, čeprav zgleda na prvi pogled to neizvedljivo. Da pa se definitivno! LP
shackat = pomeni 'med drugim' tudi to da se zadevo odklene, čeprav zgleda na prvi pogled to neizvedljivo. Da pa se definitivno! LP
ja lol ....
to pa je izjava no...
če ga rabiš vpoisat preden prideš v windowse pol ga veš ane?
al maš skoz ugasnjen komp?
neki si kle pomešu
to pa je izjava no...
če ga rabiš vpoisat preden prideš v windowse pol ga veš ane?
al maš skoz ugasnjen komp?
neki si kle pomešu
#000000 ::
@rovtar glede matične poglej v črno kroniko zadnjih dni, nemara boš najdu tam podatke.
Škorpijon al kaj si že, tebi pa tkole, če hočeš da ti tukaj kdo pomaga nekako povej v čem je fora al si pozabil password in se ti ne prižge mašina ? Nes ga na servis al pa tja kjer si ga kupil.
Ali ga veš pa se bojiš da ga nebi pozabil in te zanima kako boš urejal ko ga pozabiš ? Če te tolk skrbi si ga nekam napiš, spotoma pa kontaktiraj prodajalca, kako to porihtaš.
Ali imaš 'na kar najbolj sumim' neko sumljivo pridobljeno, da nam reku ukradeno mašino in zdej je ne gre prodat ker je zaklenjena, pa iščeš pomoč tukaj ? Tukaj gor je na žalost precej naroda ki so jim ukradli prenosnik 'med njimi tud jest in še nekaj mojih znancev' tko da pomagat odklepat zadevo kera zgleda precej sumljiva mi ne gre nekako od rok. Probaj nekak povedat za kaj točno sploh gre, in ni problema. LP
ps. če se motim, pač oprosti, ampak vse skup res precej sumljivo zgleda.
Škorpijon al kaj si že, tebi pa tkole, če hočeš da ti tukaj kdo pomaga nekako povej v čem je fora al si pozabil password in se ti ne prižge mašina ? Nes ga na servis al pa tja kjer si ga kupil.
Ali ga veš pa se bojiš da ga nebi pozabil in te zanima kako boš urejal ko ga pozabiš ? Če te tolk skrbi si ga nekam napiš, spotoma pa kontaktiraj prodajalca, kako to porihtaš.
Ali imaš 'na kar najbolj sumim' neko sumljivo pridobljeno, da nam reku ukradeno mašino in zdej je ne gre prodat ker je zaklenjena, pa iščeš pomoč tukaj ? Tukaj gor je na žalost precej naroda ki so jim ukradli prenosnik 'med njimi tud jest in še nekaj mojih znancev' tko da pomagat odklepat zadevo kera zgleda precej sumljiva mi ne gre nekako od rok. Probaj nekak povedat za kaj točno sploh gre, in ni problema. LP
ps. če se motim, pač oprosti, ampak vse skup res precej sumljivo zgleda.
PARTyZAN ::
rovtar: nekdo ti je ze napisal, da racunalnik ne boota NICESAR, dokler ne vpises passworda. Flash biosa (hvalabogu) brez passworda ni izvedljiv :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PARTyZAN ()
ce bi se slo za ukradeno robo, se da to opravit bolj disketno kot da sprasujes javno po forumu
lp
lp
party to vem jst ..sam kako hudiča pa pol uporabla ta prenosnik?
če ga sploh?
če ga sploh?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | enter supervisor passwordOddelek: Loža | 4069 (3528) | Yacked2 |
» | Supervisor BIOS in HDD password reset?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2266 (1991) | solatko |
» | Odklepanje trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 2068 (1724) | Durex |
» | Password lock notebookOddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (1577) | boogie_xlr |
» | maznjen laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1864 (1308) | bmandelj |