» »

Kateri brezžični komplet (tipkovnica+miška) kupti?

Kateri brezžični komplet (tipkovnica+miška) kupti?

aco111 ::

Zanima me, kateri komplet kupiti, ket nekateri kompleti so zelo požrešni batrij. Zaj imam že dve leti komplet Trust Wireless Optical Desk Set 305KS (z najcenejšimi batrijami tipkovnica zdrži 2 meseca, miška pa s AA 1600mAh batrijami okkrog 1,5 tedna nekje redne uporabe). Kupujem zato, ker si želim nekaj novega, pa ker barva na miški že zglodana od uporabe :/

Torej iščem brezžični komplet s takimi lastnostmi:
- Tipkovnica naj zdrži vsaj dva meseca brez menjave baterij.
- Miška naj zdrži vsaj teden in pol če ne še več
- Polnjenje miške naj bo tako, direktno priklopiš miško na izvor napajanja alpa da miško postaviš v svojo podnožje Link
- Cena naj bo do 10 čukov!

Pa hvala za odgovore v naprej.

Lp. Allesandro
Don't worry be happy :)

Kdor koli?

Lp. Allesandro.

peerwan ::

js mel logitech-a, k sm ga kupil pred 3leti (dal sem 15000sit) in morm rečt da je bil najboljsi del racunalnika (vseskup sm dal cez 300cukov).

Moj predlog: ne sparat na tem podrocju pa dej raj kaksnega jurja vec, kot da bi vzel kaksno chip robo.

bepapa1 ::

Če iščeš poceni stvar je ta najprimernejša LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 BLACK.
poldi

ja samo kak dolgo drži ta tipkovnica pa miška z enim polnjenjem??:\ :\

Lp. Allesandro

peerwan ::

men je miš glih kaksen teden, tipkovnica pa 2 let dokler ni sla pa pa (odtujena).

Pol sem pa kupil eno poceni miš na kabel 2,5k sit in je katastrofa (mislm da je firma labtec). Pac moja izkusnja je da se ne splaca sparat, pol ti pa zivce para k mis ne dela tko k se zagre in recmo je slab signal. po mojem je Trust tut bl tko tko firma.....

kikicar ::

Sam uporablam že eno leto tale komplet in moram rečt, da sem zelo zadovoljen in prisegam na logitech!:)

Aha, kak dugo pa držijo baterije na tem Logitech Cordless Desktop LX 501 white?

Lp. Allesandro.

il ::

Če želiš low-cost varianto (3830 SIT) je tale komplet verjetno najcenejši, pa priložene so še 4 AA duracell baterije! Priklop je USB in ne PS/2 kot je napačno napisano. Po enem mesecu mi še vse dobro dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero tipkovnico in miško kupiti!

Oddelek: Kaj kupiti
194308 (3255) charlotte
»

Katera brezžična tipkovnica?

223010 (2431) ddeben
»

Brezžična tipkovnica in miš...kaj priporočate?

101642 (1496) krucymucy
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1088176 (5537) SnakeBite
»

tipkovnica

272368 (1914) C_maniak

Več podobnih tem