Forum » Sedem umetnosti » tetoviranje
tetoviranje
flasha ::
se se ze gdaj sprehajali po morju n ob strani visli kako nekdo prodaja neke tetovaze ki drzijo nekaj tednov...
no jaz sn pred kratkim to vido kak dela v bistvu rise s copicom z neko barvo, zaj pa me zanima ce kdo ve kaj je ta barvam pa kje bi se jo dalo kupit, vpraso sn tuji kaj je v tej barvi pa je govorio o nekih listih pa neke, nisn cist prav kapiro
Ce kdo ve naj please napise
tanx v naprej
no jaz sn pred kratkim to vido kak dela v bistvu rise s copicom z neko barvo, zaj pa me zanima ce kdo ve kaj je ta barvam pa kje bi se jo dalo kupit, vpraso sn tuji kaj je v tej barvi pa je govorio o nekih listih pa neke, nisn cist prav kapiro
Ce kdo ve naj please napise
tanx v naprej
STASI ::
Ja je kana. In ta zadevščina je že zelo star "izum". Drugče se kana uporablja tudi za barvanje las. Poglej v kakem DM-u ali kaki drugi drogeriji ali pa v trgovini. Ni stvar, ki je ne bi mogle dobiti.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Ejsi_Disi ::
Probej v kakem Hobby Artu. Je pa skor isto, kot če vzameš vodotesen flumaster pa narišeš. Pravo tetovažo ali pa nič.
flasha ::
Probej v kakem Hobby Artu. Je pa skor isto, kot če vzameš vodotesen flumaster pa narišeš. Pravo tetovažo ali pa nič.
se strinjam sam mi starsi ne dovolijo
Ejsi_Disi ::
Če nisi polnoletna, te tako ali tako ne bo nobeden hotel tetovirati. Razen s podpisom staršev ali skrbnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piercingi,uhani, itd.. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10173 (8563) | Gagatronix |
» | Poševna milimetrska mreža! HELPOddelek: Pomoč in nasveti | 4104 (3532) | lopov |
» | TetoviranjeOddelek: Loža | 18406 (15598) | Music Man |
» | Bijejo piratom zadnje ure?Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 2272 (2272) | BaRtMaN |
» | Modre LED-ice!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1859 (1421) | Bungee- |