Forum » Programska oprema » router in azureus se ne marata
router in azureus se ne marata
trillian ::
imam canyon (model: cn - br1), ki ne mara azureusa (in obratno).
problem 1: azureus mi javlja, da je nekje firewall, ki preprecuje pravilno trackanje (router pravi, da imam porte odprte).
problem 2: ce je azureus vklopljen routerju tu in tam pade link, ki ga dobim nazaj le ob izklopu/vklopu routerja.
je to resljivo? opazila sem, da kadar sem namesto routerja imela navaden switch, je vse delalo bp.
lp, urska.
problem 1: azureus mi javlja, da je nekje firewall, ki preprecuje pravilno trackanje (router pravi, da imam porte odprte).
problem 2: ce je azureus vklopljen routerju tu in tam pade link, ki ga dobim nazaj le ob izklopu/vklopu routerja.
je to resljivo? opazila sem, da kadar sem namesto routerja imela navaden switch, je vse delalo bp.
lp, urska.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
roscha ::
Problem 1: Porte za Azureus moraš forwardat na tvoj računalnik. Imet samo odprte ni dovolj.
Problem 2: Ruter ima premalo RAMa in ob velikem številu povezav mu ga za (P)NAT tabele enostavno zmanjka. Sledi zmrzal. Rešitev? Omeji število povezav v Azureusu ali menjaj router.
@Veron
Menjava Torrent odjemalca ne bo rešila ničesar.
Problem 2: Ruter ima premalo RAMa in ob velikem številu povezav mu ga za (P)NAT tabele enostavno zmanjka. Sledi zmrzal. Rešitev? Omeji število povezav v Azureusu ali menjaj router.
@Veron
Menjava Torrent odjemalca ne bo rešila ničesar.
trillian ::
uporabna informacija. hvala.
"The generation of random numbers is too important to be left to chance"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje - torrent in preobremenitev routerja?Oddelek: Omrežja in internet | 3902 (3683) | OmegaBlue |
» | internet konekšn gone bad :(Oddelek: Omrežja in internet | 2231 (1899) | vipeer |
» | P2P Problem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 878 (878) | OmegaBlue |
» | router & wirelessOddelek: Omrežja in internet | 1622 (1309) | amigo_no1 |
» | Router mi štekne...Oddelek: Omrežja in internet | 1680 (1444) | strle12 |