Forum » Programska oprema » odpri z....
odpri z....
AngelOfDeath ::
Ker hočem da se določeni tipov dadotek odpirajo z določenim programom (avi z bsplayerjem, itd...) me zanima kako bi to naredil. ?
poskusil sem z explorer - > tools -> file types vendar tudi če tam z browse označim program s katerim hočem da se odpre mi le tega ignorira če le ta program ni inštaliran v C:\Program files ...
torej kako winsem dopovedat da naj določen tip dadoteke odpirajo s programom ki je inštaliran drugje kot v C:\Program files ...
kakšna ideja ?
poskusil sem z explorer - > tools -> file types vendar tudi če tam z browse označim program s katerim hočem da se odpre mi le tega ignorira če le ta program ni inštaliran v C:\Program files ...
torej kako winsem dopovedat da naj določen tip dadoteke odpirajo s programom ki je inštaliran drugje kot v C:\Program files ...
kakšna ideja ?
edit: Slovnica
Camalotz ::
Kaj pa če klikneš z desno, pa "Open with.." pa tam pobrskaš za programom?
Meni je to še vedno do sedaj delovalo, ne glede na to, kje je program instaliran.
V Filetypes se mi pa ne da popravljat (ker se mi zdi moj način udobnejši), tako da
do sedaj nisem opazil, da bi ta problem obstajal...
Meni je to še vedno do sedaj delovalo, ne glede na to, kje je program instaliran.
V Filetypes se mi pa ne da popravljat (ker se mi zdi moj način udobnejši), tako da
do sedaj nisem opazil, da bi ta problem obstajal...
Vedno znova me preseneča, koliko ljudi zna pisati, ne pa tudi brati.
__luka__ ::
vecina programov ma opcijo kjer jim dolocis, kere tipe fajlov morajo odpret (to najdes v nastavitvah programa), lahko pa posebi kliknes na fajl pa desni klik pa open with, nato izberes program pa obklukas tisti "always use this program" oz. neki podobnega.
LP
LP
the truth is out there
AngelOfDeath ::
@Camalotz
deluje samo v primeru da je ta program inštaliran v x:\program files
če je inštaliran kje drugje pa ga enostavno ignorira tudi če ga označiš...
@dumbo911
mi je znano da jih večina ma, ampak mi to ne koristi ker jih vsi nimajo
deluje samo v primeru da je ta program inštaliran v x:\program files
če je inštaliran kje drugje pa ga enostavno ignorira tudi če ga označiš...
@dumbo911
mi je znano da jih večina ma, ampak mi to ne koristi ker jih vsi nimajo
edit: Slovnica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Administratorske pravice uporabniku za eno igroOddelek: Operacijski sistemi | 2920 (2067) | Ribič |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13941 (9838) | kriko1 |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22266 (14014) | R33D3M33R |
» | Popolen izbris programovOddelek: Programska oprema | 1764 (1466) | Ursus |
» | Ali se da tako namestit Windows?Oddelek: Operacijski sistemi | 1262 (1157) | Maxtor |