Forum » Izdelava spletišč » FCKeditor + image resizing pri Upload-u
FCKeditor + image resizing pri Upload-u
Joze_K ::
Lp,
Verjetno najboljša od free kreacij ONLINE editorja FCKEditor ima vse kar si lahko človek želi z izjemo tega, da bi lahko prednastavil maksimalno velikost slike pri uploadu in bi se slika sama resize-la, posledično bi se zmanjšala velikost slike / z določitvijo parametrov velikosti slike (kar FCKe... ima), kjer je velikost slike ostala nespremenjena.
Kako neukim dopovedat, da naj ne uploadajo slike iz 5 Mpix fotoaparatov, ampak, da jih morajo prej shrinkati, in seveda KAKO to narediti....
POTREBEN bi torej bil AVTO-RESIZE...
sedaj pa, lahko da obstaja pa jaz kaj ne razumem (mislim, sicer da ne )
torej HELP PLEASE , kako naj avtomatiziram IMAGE-RESIZE pri FCKEDITORJU (sem že omenil, da je mega-a-a-a )
Hvala, J
Verjetno najboljša od free kreacij ONLINE editorja FCKEditor ima vse kar si lahko človek želi z izjemo tega, da bi lahko prednastavil maksimalno velikost slike pri uploadu in bi se slika sama resize-la, posledično bi se zmanjšala velikost slike / z določitvijo parametrov velikosti slike (kar FCKe... ima), kjer je velikost slike ostala nespremenjena.
Kako neukim dopovedat, da naj ne uploadajo slike iz 5 Mpix fotoaparatov, ampak, da jih morajo prej shrinkati, in seveda KAKO to narediti....
POTREBEN bi torej bil AVTO-RESIZE...
sedaj pa, lahko da obstaja pa jaz kaj ne razumem (mislim, sicer da ne )
torej HELP PLEASE , kako naj avtomatiziram IMAGE-RESIZE pri FCKEDITORJU (sem že omenil, da je mega-a-a-a )
Hvala, J
Joze_K ::
Ja to bi bilo približno to, mislim sicer, da uploadaš veliko sliko in jo šele potem lahko resizeaš...
imam še problem, ta zadeva je za PHP narejena, jaz pa delam z ASP - a obstaja kaka ASP verzija?
in pa ali obstaja RESIZE pred prenosom?
Hvala, J
imam še problem, ta zadeva je za PHP narejena, jaz pa delam z ASP - a obstaja kaka ASP verzija?
in pa ali obstaja RESIZE pred prenosom?
Hvala, J
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FotkeOddelek: Pomoč in nasveti | 2260 (1533) | bluefish |
» | Forme na 1000 načinovOddelek: Izdelava spletišč | 2312 (1768) | roli |
» | (Ne)varna neuradna skladišča programskih paketov?Oddelek: Novice / Varnost | 4259 (2945) | MrStein |
» | 'Formatiranje' teksta v asp:textboxOddelek: Izdelava spletišč | 1131 (949) | MasterBlaster |
» | Webpage helpOddelek: Izdelava spletišč | 1331 (1192) | Penny |