Forum » Loža » Subvencija za stanovanje
Subvencija za stanovanje
archer ::
Letos grem v LJ študirat, pa ravno s kolegom iščeva stanovanje. Pa bi prosil, če mi lahko kdo odgovori na nekaj vprašanj.
Glede subvencije sem izvedel da je dobro, če daš vlogo za študentski dom, tudi če ne misliš stanovati v njem, ker baje potem pomaga pri pridobitvi subvencije za stanovanje. Zanima me koliko je tukaj res... Ker potem ne vem kaj storiš če si sprejet v dom. Ali lahko rečeš da si se odločil da boš stanoval pri zasebniku.
Glede subvencije pa: je potrebna kakšna vloga in če je kakšen rok glede oddaje le te. Vem da za vlogo za študentski dom je potrebno oddati vlogo.
Glede subvencije sem izvedel da je dobro, če daš vlogo za študentski dom, tudi če ne misliš stanovati v njem, ker baje potem pomaga pri pridobitvi subvencije za stanovanje. Zanima me koliko je tukaj res... Ker potem ne vem kaj storiš če si sprejet v dom. Ali lahko rečeš da si se odločil da boš stanoval pri zasebniku.
Glede subvencije pa: je potrebna kakšna vloga in če je kakšen rok glede oddaje le te. Vem da za vlogo za študentski dom je potrebno oddati vlogo.
- spremenilo: archer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanja glede študentskih domovOddelek: Šola | 6886 (4447) | Groot |
» | Subvencija za študentski domOddelek: Šola | 2807 (2422) | xardas |
» | Študentski dom v Ljubljani, izkušnje, nasveti?Oddelek: Loža | 7265 (6643) | Xickle |
» | Še neki o študentskem domu v MB...Oddelek: Šola | 3882 (3239) | gzibret |
» | Študentske sobe, stanovanjaOddelek: Loža | 10602 (8507) | Bob Rock |