Forum » Pomoč in nasveti » WMP54G PCI ADAPTER (This device cannot start)
WMP54G PCI ADAPTER (This device cannot start)
saoter ::
Zdravo!
Kupil sem 2 adapterja in jih vstavil v dva compa in pr obeh mi po tem ko inštaliram driverje v CONTROL PANELu piše THIS DEVICE CANNOT START (code10). Napravo mi comp zazna, vendar je ne morem uporablat.
Že vnaprej HVALA za pomoč!
Kupil sem 2 adapterja in jih vstavil v dva compa in pr obeh mi po tem ko inštaliram driverje v CONTROL PANELu piše THIS DEVICE CANNOT START (code10). Napravo mi comp zazna, vendar je ne morem uporablat.
Že vnaprej HVALA za pomoč!
harvey ::
Vtaknil si Lynksisove kartice. Gonilnik ni pravilno nameščen!
Najprej je potrebno NAMESTITI gonilnik ŠELE nato odpirati računalnik in notri vtakniti kartico!
Vse informacije imaš na spletni strani WMP54G - PCI adapter
Najprej je potrebno NAMESTITI gonilnik ŠELE nato odpirati računalnik in notri vtakniti kartico!
Vse informacije imaš na spletni strani WMP54G - PCI adapter
dëych ::
Tut na ovitku piše (od CDja), da moraš najprej CD notr dat in instalirat, potem šele kartico vtakneš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | En Wifi, dva laptopa, za skoraj 2x večja hitrost na enem izmed njiju.Oddelek: Omrežja in internet | 2242 (1749) | sm4rt4ss |
» | Problem z wireless ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1969 (1616) | AlphaOne |
» | Sem kupil pokvarjen wifi usb adapter?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2287 (1930) | Icematxyz |
» | Wireless v novem računalniku ne deluje pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2146 (2015) | Spajky |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11625 (9136) | Kyou |