Forum » Mobilne tehnologije » [Pocket PC 4.20]Povezava z Desktop PC
[Pocket PC 4.20]Povezava z Desktop PC
alum ::
Prebral sem malo morje člankov o povezovanju v naslovu omenjenih naprav, vendar noben ni odgovoril na moja vprašanja.
Pocket PC imam preko USB cradla in activeSynca povezan z Desktop PCjem. Povezava deluje brezhibno, v smislu sinhronizacije in prenašanja slik in drugega iz ene naprave na drugo.
Problem je naslednji. Sam bi rad sprogramiral pošiljanje določenih sporočil med napravama preko TCP/IP socketov. To pomeni, da je potrebno, da se napravi med sabo vidita [odzivata na ping].
Tukaj nastopi zagata, saj mi tega nikakor ne uspe usposobit. V activeSyncu sem nastavil, da se naprava povezuje v Work network, verjetno pa bi bila potrebna še kakšna konfiguracija na strani Pocket PCja.
Če je kdo s tem že delal, bi mu bil zelo hvaležen za kakšno pomoč.
Lp
[Moderator lahko premakne tudi v oddelek Omrežja, odvisno kje se mu zdi primerneje]
Pocket PC imam preko USB cradla in activeSynca povezan z Desktop PCjem. Povezava deluje brezhibno, v smislu sinhronizacije in prenašanja slik in drugega iz ene naprave na drugo.
Problem je naslednji. Sam bi rad sprogramiral pošiljanje določenih sporočil med napravama preko TCP/IP socketov. To pomeni, da je potrebno, da se napravi med sabo vidita [odzivata na ping].
Tukaj nastopi zagata, saj mi tega nikakor ne uspe usposobit. V activeSyncu sem nastavil, da se naprava povezuje v Work network, verjetno pa bi bila potrebna še kakšna konfiguracija na strani Pocket PCja.
Če je kdo s tem že delal, bi mu bil zelo hvaležen za kakšno pomoč.
Lp
[Moderator lahko premakne tudi v oddelek Omrežja, odvisno kje se mu zdi primerneje]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorola prisluškuje uporabnikom svojih mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20449 (17275) | garamond |
» | Prihajajoče Xperie bodo imele možnost nalaganja lastnih različic AndroidaOddelek: Novice / Android | 2900 (2372) | _Denny_ |
» | Kopiranje imenika SE --> NokiaOddelek: Mobilne tehnologije | 3593 (3526) | -ziga- |
» | Dlančnik - dodajanje/brisanje programovOddelek: Mobilne tehnologije | 1255 (1204) | krneki0001 |
» | [kaj pa dlančniki?] heh, začetniškaOddelek: Programiranje | 1570 (1570) | Beezgetz |