Forum » Pomoč in nasveti » laptop in navadni racunalnik ??
laptop in navadni racunalnik ??
2004 ::
ker me v laptopu zajebava cd-rw-dvd ( izginja mi ikona -vzroka ne najdem) in imam pomankanje na disku 30GB..me zanima sledece..a ce kupim navadni racunalnik( sem videl na bolhi da za 30 jurjev ze nekaj dobis), ali lahko nakako povezem v mrezo in bi uporabljal monitor tipkovnico in ostale stvari na laptopu..dvd hard disk.,tv tuner..pa se od stacionarnega racunalnika?nasploh so komponente cenejse.. namrec da kupim vecji disk oziroma nov dvd rom me pride drazje kot pa racunalnik..verjetno bi slo prek mrezne kartice..kaj predlagate...oziroma kaksno resitev ??
LP
LP
potrebujem pomoc
- spremenilo: 2004 ()
gxs ::
Edina možnost bi bila preko nekega Remote Connection programa. Samo boš vlekel polžje hitrosti še posebi če boš računalnik za 30 jurjev kupu.
Poleg tega boš pa še vedno delal preko mreže in ne bo tako kot če bi bil dejansko za računalnikom. Boš delal s hitrostjo smrtno ranjenega polža.
Poleg tega boš pa še vedno delal preko mreže in ne bo tako kot če bi bil dejansko za računalnikom. Boš delal s hitrostjo smrtno ranjenega polža.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gxs ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TroN M87-DCWDOddelek: Pomoč in nasveti | 4165 (3698) | ant |
» | CAT7 S/STP kabelOddelek: Omrežja in internet | 2738 (2513) | gumby |
» | Rabljen PC za nekje 50kSIT kot server brez monitorja, miske in tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 1208 (1103) | dosy |
» | Plato za 30k sitOddelek: Kaj kupiti | 1448 (1098) | schurda |
» | Brezžični internetOddelek: Omrežja in internet | 885 (750) | SubOrbit |