Forum » Navijanje » Navijanje P3 667Mhz
Navijanje P3 667Mhz
zenith1 ::
Imam pentiuma 3 667Mhz in motherboard Asus Appolo Via P3v4* 133A (ali nekaj podobnega). Koliko bi se dalo iz tega še iztisniti ? Koliko naj nastavim voltažo in FSB???
rc-car ::
Daj voltazo do konca in probavaj do kje gre!
Ta pentium ma jedro 133, a? Potem ne bos dalec prsu..
Ta pentium ma jedro 133, a? Potem ne bos dalec prsu..
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
naziva frekvenca je najbrž 133Mhz, nekje sem bral da bi se ga dalo z 150Mhz in napetostjo jedra 1.8V naviti na 750Mhz. Kaj pa hlajenje?? Ga je potrebno pojačati in koliko je kritična zgornja temparatura procesorja?
Thanxx
Thanxx
rc-car ::
Kaksen ventilator pa mas?
Tam nekje 50-60 bi se lahko sel.. Odvisno kok dolg ga se hoces uporabljat (v racunalniku, ne za na jelko)
Tam nekje 50-60 bi se lahko sel.. Odvisno kok dolg ga se hoces uporabljat (v racunalniku, ne za na jelko)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Shadowman-x ::
Na 750 MHz ga ne bi smelo biti problem naviti, pa še možnost imaš za ram HCLK-33 če sklučajno ram ni najbolj kvaliteten.
Včeraj sem poskusil FSB=150 Vcore=1.8V CPU=750MHz, sej stvar je delovala dokler nisem poskusil kodiranje Divxa, kjer je računalnik zamrznil v petih sekundah. Pogledam v Bios temparaturo procesorja, ki je bila 77stopinj . Dam nastavitve nazaj počakam deseet minut, spet kodiranje, temparatura je bila 65 stopinj ?? Najbrž je problem tudi v temparaturnem senzorju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Celeron 420 overclockOddelek: Navijanje | 1623 (1200) | Spajky |
» | navijanje voltaže ramaOddelek: Navijanje | 1101 (1018) | dxx |
» | Navijanje C 600Oddelek: Navijanje | 1194 (943) | Spajky |
» | Par vprašanj o amd athlonu 1800+ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5475 (4306) | Pyr0Beast |
» | FSB, win nestabilni pri 107mhzOddelek: Navijanje | 1868 (1624) | VASkO |