Forum » Izdelava spletišč » Skripta za naročila in predračune
Skripta za naročila in predračune
dobaluka ::
Pozdravljeni.
Za opravljanje svoje dejavnosti sem ugotovil da potrebujem neko skripto, ki bo prejela naročilo in shranila podatke v bazo, hkrati pa stranki, ki je oddala naročilo takoj prikazala predračun (predračun mora biti prav tako shranjen v bazo).
Zdaj če mi kdo pomaga do kake povezave kjer bi lahko kaj podobnega dobil oz. pove okvirno ceno koliko izdelava take skripte stane?
Za opravljanje svoje dejavnosti sem ugotovil da potrebujem neko skripto, ki bo prejela naročilo in shranila podatke v bazo, hkrati pa stranki, ki je oddala naročilo takoj prikazala predračun (predračun mora biti prav tako shranjen v bazo).
Zdaj če mi kdo pomaga do kake povezave kjer bi lahko kaj podobnega dobil oz. pove okvirno ceno koliko izdelava take skripte stane?
status quo
- spremenil: dobaluka ()
Bob Rock ::
ne vem ce prav razumem...ti rabis eno formo, ki se izpolne, ko se pritisne na submit pa se vpisani podatki shranijo v bazo in hkrati prikazejo v obliki predracuna?
Ja tako je. Obrazec ki ga stranka izpolne ( stranka vpiše osebne podatke in izbere storitev), ko pritisne oddaj naročilo pa mu takoj oblikuje predračun oz. mu ga izpiše. Te podatke , ki jih je pa izpolnil pa meni shrani v bazo ali pošlje po mailu ali kakorkoli.
Skratka ni nujno da je točno tako kot napisano, morajo samo podatki stranke nekako priti do mene, prav tako pa mu more instantno prikazat predračun (obrazec z nekaterimi podatki in ceno) ali pa mu ga poslati na mail (imam raje prvo varianto).
Skratka ni nujno da je točno tako kot napisano, morajo samo podatki stranke nekako priti do mene, prav tako pa mu more instantno prikazat predračun (obrazec z nekaterimi podatki in ceno) ali pa mu ga poslati na mail (imam raje prvo varianto).
status quo
Zgodovina sprememb…
Bob Rock ::
za to si llahko poisces bilokako formo na netu, kjer je omogocen vnos in izpis podatkov...bilokakih...pol pa si prilagodis...dodas/odstranis par vnosnih in izpisnih polj in prilagodis polje v bazi.
No saj se mi je zdelo, da lahko kar poiščem kje. Imaš mogoče kak predlog ali kaj? Oz. v kakšnem programskem jeziku bi bla najbol optimalna forma?
status quo
Zgodovina sprememb…
dobaluka ::
Hvala. Sem iskal na hotscripts ampak nisem imel niti malo pojma kje najti.
LP
LP
status quo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | števec obiskaOddelek: Izdelava spletišč | 1746 (1496) | Sims |
» | HTML vprašalnik preko e-pošteOddelek: Izdelava spletišč | 2261 (1938) | MihaFirst |
» | Upravljanje s spletno stranjoOddelek: Izdelava spletišč | 1966 (1747) | MRB0rYS |
» | HTML Vprašalnik oz Anketa?Oddelek: Izdelava spletišč | 2381 (2248) | joghi |
» | Iskalnik na strani!Oddelek: Izdelava spletišč | 1024 (964) | Trubadur |