Forum » Elektrotehnika in elektronika » data logger, osciloskop za Palma ali PC
data logger, osciloskop za Palma ali PC
TylerDurden ::
Ima kdo izkušnje z gizmotom iz naslova? Nekaj sem gledal po netu pa ne vem kaj je ql in kaj ni ter koliko je sploh primerna cena za to izgračo. Uporabljal bi pa predvsem za avto diagnostiko. Torej napetosti okrog 12V pa obvezno mora logirati podatke, tako da lahko kasneje analiziram.
Let\'s make some soap ...
ql000 ::
Kaj bi rad kupil ali neredil zadevo, ker iz zgornjega naslova ne moremo naredit zaključkov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ql000 ()
TylerDurden ::
kupil, ker nimam pojma o lotanju oz. kakšno led diodo že znam kam pricinit, pa to žal ne bo dovolj
Let\'s make some soap ...
NI (National instruments) verjetno dela kake AD karte tudi za PDA-je. Vem, da imajo Labview portan na PDA, sam zadeva je svinsko draga!
Kaj na PDA-ju imaš kak USB ali pa kak drugi port? RS232 je sigurno sam preko njega ne boš nevem kakih podatkov šibal, ker je zadeva za tako palikacijo oreng prepočasna.
Evo, na dnu strani je najcenejš HW, kar sem dosedaj opazil, samo nisem se pa spuščal v podrobnosti. Sam preglej specifikacije in se odloči, če je to to. KLIK. Samo pazi, te cene so samo za HW, software-ja ni zraven, kar pomeni, da ga moraš kupit ali pa kak student version, samo potem je pa že vprašanje kaj ta Student version podpira.
Sicer je pa tako: malo denarja,... naprej pa najbrž sam veš. Razen če si sam kaj spacaš, ali pa najdeš kak design na internetu.
Sicer je pa tako: malo denarja,... naprej pa najbrž sam veš. Razen če si sam kaj spacaš, ali pa najdeš kak design na internetu.
moj_nick ::
Student version ima vse kot navaden LabView, le vsi programi imajo vodni žig, ki te informira, da imaš student version. Funkcionalnost je enaka.
Imam USB-6008 in LabView student edition - sem zelo zadovoljen, glede na to, koliko stane.
Imam USB-6008 in LabView student edition - sem zelo zadovoljen, glede na to, koliko stane.
110111001001010001010000
moj_nick ::
Klik
Izberi si še državo Slovenijo
p.s. zastopnik za Slovenijo je ful v redu, tako da priporočam nakup pri nas.
Izberi si še državo Slovenijo
p.s. zastopnik za Slovenijo je ful v redu, tako da priporočam nakup pri nas.
110111001001010001010000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: moj_nick ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cena takšne aplikacije? (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 15138 (12216) | Looooooka |
» | Racunalnik za numericno obdelavoOddelek: Kaj kupiti | 882 (882) | Grey |
» | Merjenje napetosti z računalnikomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2055 (1768) | ql000 |
» | Merjenje toka zaganjalnika (zajem z DAQ)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1938 (1822) | iztok04 |
» | kako preprečiti zagon aplikacijam?Oddelek: Programska oprema | 1230 (1112) | Dragi |