Forum » Mobilne tehnologije » Problemi z motorolo a925
Problemi z motorolo a925
Sadistiq ::
helo=)
am nabavu sn si motorolo a925, res ql telefon dela use tak k more, edino kar me muci je da k si ga hocm prklopi na comp, prek kabla katerega sem dobu zraven, mi sploh ne prepozna v mRouterju USB cable, pise mi da imam opcije le serial, bluetooth ter IR, poiskusil sem na serial vendar ni bilo nic, racunalnik mi zazna telefon, tako da sklepam da s kablom ni nic narobe, vendar program motorola desktop suite pa ne, prosil bi za kaksen nasvet, ali pa ce je kdo ze imel podobne tezave kako jih je resil...ce jih je:D amm uporabljam pa motorola desktop suite za a1000, po priporocilu, ker mi za a925 sploh "potegnal" ni, isto kot pri trenutnem programu.
Hvala ze vnaprej za vse info
Lp
am nabavu sn si motorolo a925, res ql telefon dela use tak k more, edino kar me muci je da k si ga hocm prklopi na comp, prek kabla katerega sem dobu zraven, mi sploh ne prepozna v mRouterju USB cable, pise mi da imam opcije le serial, bluetooth ter IR, poiskusil sem na serial vendar ni bilo nic, racunalnik mi zazna telefon, tako da sklepam da s kablom ni nic narobe, vendar program motorola desktop suite pa ne, prosil bi za kaksen nasvet, ali pa ce je kdo ze imel podobne tezave kako jih je resil...ce jih je:D amm uporabljam pa motorola desktop suite za a1000, po priporocilu, ker mi za a925 sploh "potegnal" ni, isto kot pri trenutnem programu.
Hvala ze vnaprej za vse info
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako je z GPS-om na mobitelu?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3725 (2428) | AtaStrudl |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13015 (9184) | Azrael |
» | Sony Ericsson p1i ali Nokia N95 ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4263 (4263) | Cveto |
» | Win XP in DOTTOddelek: Igre | 1007 (921) | klemen22 |
» | Katri mobilni telefon/dlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2326 (1998) | igor0203 |