Forum » Strojna oprema » cpu-z noče kazat zakasnitev
cpu-z noče kazat zakasnitev
Brvar ::
Kako bi lahko videl latence ramov na platici AsRock p4vm800 iz winsev? Ker v cpu-z ne kaže ništa, mi lahko kdo prosim pove za kak programčič, ki kaže nastavitve ramov?
lp!
lp!
- spremenil: Brvar ()
miwche ::
čudno.
kolko vem se zakasnitve preberejo čez čipset, možno pa da tale čipset ne ponuja te možnosti. a si zloudal zadnjo verzijo cpu-za?
sej tukaj je kar nekaj uporabnikom asrock plat, ne vem zakaj se noben ne oglasi...
kolko vem se zakasnitve preberejo čez čipset, možno pa da tale čipset ne ponuja te možnosti. a si zloudal zadnjo verzijo cpu-za?
sej tukaj je kar nekaj uporabnikom asrock plat, ne vem zakaj se noben ne oglasi...
Brvar ::
Cpu-z mi zazna čipset, nb, sb, verzijo biosa, jedro proca, l2 cache, vse mi pravilno pokaže, samo pod zavihkom memory piše zgolj 1024 MB, ostala polja so siva. Pod zavihkom SPD, se mi pokažejo rami in kolk so deklarirani, sam jst bi rad videl, kolk so dejansko zakasnitve pod "Memory". Ker mi je čudno, da dobim s 512MB v Super PI 1min11s, z 1giga ram dobim 1min12s, nekaj ne štima z latencami.
Zloudal sem najnovejšo verzijo cpu-zja, ja...
lp!
Zloudal sem najnovejšo verzijo cpu-zja, ja...
lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU-Z 4 prazni RAM slot-iOddelek: Strojna oprema | 982 (874) | Branimir |
» | navijanje intel E6750 POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 25284 (21266) | PrimozR |
» | 4.00 GB ram (1.99 usable)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1072) | dadooo |
» | Q9650 dela samo z dvemi jedri??Oddelek: Strojna oprema | 1730 (1336) | ixus100 |
» | ddr2 nastavitveOddelek: Strojna oprema | 1170 (982) | Good Guy |