Forum » Pomoč in nasveti » voodoo 3 in XP-again ;))
voodoo 3 in XP-again ;))
freserovski ::
oj
ker nimam ravno najbolj bliskovite povezave v svet, bi vprašal, kateri drijverji so najboljši za voodoo 3 3ooo v xp-jih, pa prosim, da govorite iz izkušenj, mislim predvsem na tistre gonilnike na voodoo files-3rd party
lp
ker nimam ravno najbolj bliskovite povezave v svet, bi vprašal, kateri drijverji so najboljši za voodoo 3 3ooo v xp-jih, pa prosim, da govorite iz izkušenj, mislim predvsem na tistre gonilnike na voodoo files-3rd party
lp
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
freserovski ::
torej ste že vsi prodali svoje kartice al kaj?
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!
matter ::
več al manj :)
Mam sicer na tsastarmu kompu v3 3000 samo mam win me gor, xp ne :( sorry man
Mam sicer na tsastarmu kompu v3 3000 samo mam win me gor, xp ne :( sorry man
borutzi ::
Pejt na www.voodoofiles.com in poisc ene driverje na katerih zraven pise (by hoe). Meni delajo 100% vkljucno z dx8, tvoutom.......
CaqKa ::
http://ansible.homeip.net:8080/tutorial...
tukaj se gre za iste drivere kot je omenil francelj. s temi quake 3 leti kot bi moral in wolfstein sploh deluje... motorace3 mi pa ne uspe
aja pa drži se navodil na tisti strani
tukaj se gre za iste drivere kot je omenil francelj. s temi quake 3 leti kot bi moral in wolfstein sploh deluje... motorace3 mi pa ne uspe
aja pa drži se navodil na tisti strani
ChiefThunder ::
hvala za informacijo... tud rezultat v 3d marku se mi je izboljšu...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gonilniki Voodoo 3 + XP?Oddelek: Programska oprema | 1480 (1225) | XS!D3 |
» | Novi 3DFX Voodoo Banshee gonilnikiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2159 (2159) | SkyNet |
» | WinXP + Win98Oddelek: Operacijski sistemi | 892 (731) | Lunik |
» | Voodoo 3 in Win XP in 3Dfx tools :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1326 (1165) | PRiMoZ- |
⊘ | 3dfx: vzponi in padci podjetja!Oddelek: Strojna oprema | 2048 (1676) | Sergio |