» »

nahrbtnik za prenosnik

nahrbtnik za prenosnik

Adrijan0 ::

Ker bom kupil prenosnika in se mi zdi bolj praktično imeti zadevo v nahrbtniku, vas sprašujem ali kdo ve, kje bi lakho dobil nekako plastično zadevo v katero bi dal prenosnika in ga potem dal v torbo.

LP.

majstrPO ::

Jaz sem si kupil nahrbtnik za prenosnik v Techtradu v Lj. Drugace so imeli podobne torbe v Comtronu. Izgleda pa tako.

Cool je. Pa se ti zdi prenosnik dovolj varen tu notri?

LP.

mblazko ::

poglej tukaj

klik
DELL je pač DELL

Gandalfar ::

Jaz imam crumplerjevo torbo in moram reci, da so dejansko naredili neverjetno dobro torbo za prenasat notebooka. Stane nekje 20k+

butrca ::

Imam Skipper torbo za 5K sit, mislim da je kr vredna svojga dnarja. Dobiš jo v Techtrade, ali pa na Vrhniki (Blagomix).
Linkhttp://www.blagomix.si/razno/rac/rac_na...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: butrca ()

Jaz lahko dobim to torbo brez da bi jo čakal.
klik
Samo a bi se dalo dobiti kot neko plastično zadevo, da bi prvo v tisto dal prenosnika in šele potem v torbo?

LP.

mblazko ::

Zakaj bi pa rač. dal najprej v folijo in potem v nahrbtnik???

A ni nahrbtnik za prenosnika in je zato pravilno izoliran?
DELL je pač DELL

Če tista torba doživi padec iz 10 centimetrov, se prenosnik počuti enako kot da ne bi bil v njej. Vsaj tak občutek imam jaz.

LP.

aljazh ::

Glede trpežnosti lahko pohvalim Lowepro-jeve izdelke. Jih uporabljam tako za foto opremo, kot tudi prenosni računalnik. Slednji je v torbi omenjenega proizvajalca preživel padec z višine približno 1m na asfalt brez kakršnih koli posledic. Res pa so Lowepro-jevi izdelki (sploh v Sloveniji) precej dragi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nahrbtnik za prenosnik

Oddelek: Kaj kupiti
162814 (2167) yayo
»

Kateri nahrbtnik za na študij

Oddelek: Kaj kupiti
327833 (6600) jero_no1
»