Forum » Kaj kupiti » nahrbtnik za prenosnik
nahrbtnik za prenosnik
Adrijan0 ::
Ker bom kupil prenosnika in se mi zdi bolj praktično imeti zadevo v nahrbtniku, vas sprašujem ali kdo ve, kje bi lakho dobil nekako plastično zadevo v katero bi dal prenosnika in ga potem dal v torbo.
LP.
LP.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
majstrPO ::
Jaz sem si kupil nahrbtnik za prenosnik v Techtradu v Lj. Drugace so imeli podobne torbe v Comtronu. Izgleda pa tako.
Gandalfar ::
Jaz imam crumplerjevo torbo in moram reci, da so dejansko naredili neverjetno dobro torbo za prenasat notebooka. Stane nekje 20k+
butrca ::
Imam Skipper torbo za 5K sit, mislim da je kr vredna svojga dnarja. Dobiš jo v Techtrade, ali pa na Vrhniki (Blagomix).
Linkhttp://www.blagomix.si/razno/rac/rac_na...
Linkhttp://www.blagomix.si/razno/rac/rac_na...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: butrca ()
Jaz lahko dobim to torbo brez da bi jo čakal.
klik
Samo a bi se dalo dobiti kot neko plastično zadevo, da bi prvo v tisto dal prenosnika in šele potem v torbo?
LP.
klik
Samo a bi se dalo dobiti kot neko plastično zadevo, da bi prvo v tisto dal prenosnika in šele potem v torbo?
LP.
mblazko ::
Zakaj bi pa rač. dal najprej v folijo in potem v nahrbtnik???
A ni nahrbtnik za prenosnika in je zato pravilno izoliran?
A ni nahrbtnik za prenosnika in je zato pravilno izoliran?
DELL je pač DELL
Če tista torba doživi padec iz 10 centimetrov, se prenosnik počuti enako kot da ne bi bil v njej. Vsaj tak občutek imam jaz.
LP.
LP.
aljazh ::
Glede trpežnosti lahko pohvalim Lowepro-jeve izdelke. Jih uporabljam tako za foto opremo, kot tudi prenosni računalnik. Slednji je v torbi omenjenega proizvajalca preživel padec z višine približno 1m na asfalt brez kakršnih koli posledic. Res pa so Lowepro-jevi izdelki (sploh v Sloveniji) precej dragi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nahrbtnik za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2814 (2167) | yayo |
» | Kateri nahrbtnik za na študijOddelek: Kaj kupiti | 7833 (6600) | jero_no1 |
» | nahrbtnik za na faksOddelek: Loža | 2814 (2356) | whatever |
» | zaščita prenosnika med transportomOddelek: Kaj kupiti | 1516 (1348) | flipflop |
» | za prenosnik: torba ali nahrbtnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4698 (3573) | TeraSonic++ |