Forum » Loža » Spletna stran z bazo filmov, urejenih kronološko
Spletna stran z bazo filmov, urejenih kronološko
alum ::
Pozdravljeni,
zanima me, če obstaja kakšna spletna stran, ki prikazuje filme urejene kronološko. Vsaj na imdbju tega nisem našel. To pomeni, da prikazuje, kateri fimi so prišli v kino januarja 2006, kateri februarja oz. nekaj v tem smislu.
Kolosejeva baza je žel urejena abecedno po naslovu.
Lp
zanima me, če obstaja kakšna spletna stran, ki prikazuje filme urejene kronološko. Vsaj na imdbju tega nisem našel. To pomeni, da prikazuje, kateri fimi so prišli v kino januarja 2006, kateri februarja oz. nekaj v tem smislu.
Kolosejeva baza je žel urejena abecedno po naslovu.
Lp
karafeka ::
IMDB iskanje
Greš na recent releases (druga od spodaj navzgor), izbereš državo, pritisneš go. Ko se ti stran naloži (recimo za USA), klikni na show titles za leto 2006, in ti bo pokazalo datume vseh filmov v letu 2006.
Si malo premalo iskal ha?
Greš na recent releases (druga od spodaj navzgor), izbereš državo, pritisneš go. Ko se ti stran naloži (recimo za USA), klikni na show titles za leto 2006, in ti bo pokazalo datume vseh filmov v letu 2006.
Si malo premalo iskal ha?
alum ::
Odlično. To je to kar sem potreboval. Hvala.
Premalo ja. Predvsem pa nisem vedel, kaj točno iščem.
Premalo ja. Predvsem pa nisem vedel, kaj točno iščem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Film Hekerji.si (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / NWO | 29665 (16030) | lebdim |
» | Tudi Kitajcem iPhoneOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4600 (3614) | ahac |
» | ABANKA, dvig tarif, tudi do 30%Oddelek: Loža | 2544 (2035) | Matty |
» | Nevidna ogrinjala naj bi kmalu postala realnostOddelek: Znanost in tehnologija | 2513 (2010) | antonija |
» | Čudni podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1582 (1471) | Yossarian |