Forum » Strojna oprema » Yamaha YSP800 ?
Yamaha YSP800 ?
lolek84 ::
Lep pozdrav!
Včeraj smo dobili neki reklamini material (big bang), v katerem sem zasledil digitalni zvočni prijektor Yamaha YSP800... Po sliki sodeč gre za nek zvočnik, vendar je spodaj narisano kako ta napravica ustvarja "prostorski" zvok.
Tak informativno me zanima za kako vrsto naprave gre to? Baje je dobila nagrado EISA za inovacijo? Kaj mogoče bo taka naprava zamenjala zvočnike in bo omogočala prostorski zvok? Jaz dvomim da bi lahko zvočnik z ene same pozicije ustvarjal prostorski zvok ali se motim? Tak informativno če se kdo kaj razume v to, mi lahko razloži.
Včeraj smo dobili neki reklamini material (big bang), v katerem sem zasledil digitalni zvočni prijektor Yamaha YSP800... Po sliki sodeč gre za nek zvočnik, vendar je spodaj narisano kako ta napravica ustvarja "prostorski" zvok.
Tak informativno me zanima za kako vrsto naprave gre to? Baje je dobila nagrado EISA za inovacijo? Kaj mogoče bo taka naprava zamenjala zvočnike in bo omogočala prostorski zvok? Jaz dvomim da bi lahko zvočnik z ene same pozicije ustvarjal prostorski zvok ali se motim? Tak informativno če se kdo kaj razume v to, mi lahko razloži.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke za gledanje filmov, blu-ray, 7.1/5.1, ipd?Oddelek: Zvok in slika | 1530 (1235) | Scorpia |
» | gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10791 (9358) | r3dkv1c4 |
» | Zvok DTS iz WD na kino?!Oddelek: Zvok in slika | 1613 (1342) | revvs |
» | SiOL tv + DVD kino + TV kako do zvoka preko dvdOddelek: Zvok in slika | 3618 (3214) | jokl |
» | Test Creative X-FiOddelek: Novice / Zvočne kartice | 5517 (3533) | Gregor P |