» »

Gumb "zaustavitev sistema" izginil

Gumb "zaustavitev sistema" izginil

jeanmike ::

Ja problem je tak kliknem jst startin spodi v kotu je samo se "log out". "Shut down" pa je preprosto izginil. Sploh ne vem kaj ga je primlo.
Jst tiku nism prow nec, vse kar sm danes delal gor je blo pac standard vsakodnevna opravila.

A gdo ve kako bi se dobilo tisti gumbek nazaj. Aja ce dam log out imam pole moznost Shut down.

Upaaaaa!!!

Zdej sm opazu da mi je administrator task maneger disable-u, samo fora je ker administrator sm jst.

Nod 32 pa mi izpisuje cudne podatke

Slika

no zdej sm nrdu sistem restore, ki je sicer popravu gumbek za zaustavitev sistema, a nod32 mi se zmeraj javi isto.

A kdo ve kako bi se tezavo odpravilo?

CoolBits ::

Nod32 tukaj sploh nima težave... tisto so sistemske datoteke (register in logi) ki jih windows uporablja in ne pusti tikat niti antivirusu...

zcetrt ::

Identičen problem včeraj. Pojavil po "običajni" uporabi. (poganjal stvari, ki jih ne bi smel... Zadnje čase sem preveč ležeren). Zoprn virus, dela celo v safe modu. Ravno tako sem rešil s system resrore. Zdaj nimam težav. Pa še procesor ti uporabi 100%.
4.

Nod32 tukaj sploh nima težave... tisto so sistemske datoteke (register in logi) ki jih windows uporablja in ne pusti tikat niti antivirusu...

glede tega, mi nod32 ni nikoli prej javu, da bi bla katerakoli datoteka zaklenjena, kar naenkrat, pa mi je administrator vse zaklenu. Ne vem jst

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave s internetno zalego

Oddelek: Informacijska varnost
201964 (1685) imagodei
»

NOD32 pregledovanje!

Oddelek: Pomoč in nasveti
5783 (702) StratOS
»