Forum » Pomoč in nasveti » Odpiranje oken
Odpiranje oken
skarpena ::
Ciao!
Ene tri dni me tole zafrkava. Ko kliknem na ikono explorerja se mi istočasno odpreta kar dve okni internetne strani . Sedaj ko brskam po forumu me iz izbranega posta vrže kar na domačo stran slo-techa namesto v menu reševanje težav. Tudi ko odpiram mape na disku mi kr odpre še podmapo.
Upam, da sem dovolj razumljivo opisala. Na compu laufa NOD 32 redno updejtan in Ad-aware. Scan ne pokaže nič. Res da sistem že dolgo laufa z to zaščito brez problemov, vendar najbrž noben antivirus ni popoln. Hvala vsem za odgovor in LP
Ene tri dni me tole zafrkava. Ko kliknem na ikono explorerja se mi istočasno odpreta kar dve okni internetne strani . Sedaj ko brskam po forumu me iz izbranega posta vrže kar na domačo stran slo-techa namesto v menu reševanje težav. Tudi ko odpiram mape na disku mi kr odpre še podmapo.
Upam, da sem dovolj razumljivo opisala. Na compu laufa NOD 32 redno updejtan in Ad-aware. Scan ne pokaže nič. Res da sistem že dolgo laufa z to zaščito brez problemov, vendar najbrž noben antivirus ni popoln. Hvala vsem za odgovor in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S koncem Yahoo Directory konec neke ereOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9444 (6813) | antonija |
» | Nova beta Firefoxa 4 tudi v slovenščiniOddelek: Novice / Brskalniki | 9529 (8652) | Dr_M |
» | Linux-localhostOddelek: Operacijski sistemi | 2005 (1519) | 'FireSTORM' |
» | LocalhostOddelek: Omrežja in internet | 2138 (1866) | Sodja |
» | Računalnik ne registrira DNS-a?Oddelek: Omrežja in internet | 1804 (1574) | Hojne |