Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč NUJNO; Win, linux
Prosim za pomoč NUJNO; Win, linux
buflca ::
Na sl. računalniku sem imštaliral na USB ključ SLAX linux.Sedaj pa nepridem več do Win.
Ko se mi računalnik bota mi napiše:
Verifiying DMI Pool DATA
01 01 01 01 01 .......................
01 01 ...............
01 011 ..........
...........
...........
in Konec............
Prosim za pomoč in ne komentarje da naj drugič pustim zadeve za prof.
Najlepša hvala
Ko se mi računalnik bota mi napiše:
Verifiying DMI Pool DATA
01 01 01 01 01 .......................
01 01 ...............
01 011 ..........
...........
...........
in Konec............
Prosim za pomoč in ne komentarje da naj drugič pustim zadeve za prof.
Najlepša hvala
zee ::
računalnik zaženi s CDja od Windows XP Professional in izberi Recovery Console. Po prijavi v tvojo inštalacijo Windowsov napiši ukaz: fixmbr. Temu sledi ukaz: exit. in to je to.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
smetko ::
Velika verjetnost je, da se ti je spremenila zagonska particija. Za popravljanje le teh si moraš dobiti nek program, kateri zna delati z particijami. Jaz uporabljam Partition magic (pqmagict.exe) in to še iz Dos verzije. Za silo se da to narediti tudi z Fdisk-om (priložen je bil DOS-om in Win95 do Win-milenijum). Z njim se da tudi osvežiti master boot record z ukazom "Fdisk /mbr", če je slučajno ta v okvari. Z katerikoli od teh programov moraš nastaviti osnovno (BOOT) particijo, na particijo kjer imaš inštalirane Windows-e.
Z temi programi bodi skrajno previden, saj te lahko napaka stane izgube podatkov.
Druga pot pa je Bootanje iz CD-ja iz katerega si inštaliral Windowse in potem repair....
Z temi programi bodi skrajno previden, saj te lahko napaka stane izgube podatkov.
Druga pot pa je Bootanje iz CD-ja iz katerega si inštaliral Windowse in potem repair....
No comment
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP težave...Oddelek: Operacijski sistemi | 1859 (1725) | edey |
» | Obnovitev sistema ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 2053 (1987) | mpucko6 |
» | Turbolinux in formatiranje diska?Oddelek: Operacijski sistemi | 1092 (1007) | pesekstyle |
» | Vdor v pc ??? ip 212.118.69.xxxOddelek: Omrežja in internet | 2287 (2017) | Kami |
» | linux disk crknil, ne morem v WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1086 (1035) | mile |