Forum » Omrežja in internet » Yahoo
Yahoo
Mercier ::
Uredil sem si pošto tam. Čez kak dan sem v inboksu imel 3 emajle s tega naslova: te2st@test.com brez glave in vsebine.
Je to kaka Yahoojeva fora al je kaj slabšega?
Je to kaka Yahoojeva fora al je kaj slabšega?
R0K ::
...ali ap te dko zajebava s kakšnim programčkom za pošiljanje pošte....ko si lohk sam zbereš kak email bo mel pošiljatel...
Mercier ::
To je potem čisto OK. Mene bolj skrbi, da bi bila to posledica kakega "vpada" v račun.
Potem bi pa z moje pošte pošiljali kake nečedne zadeve naokol, pol pa CIA, FBI pa KGB pr men doma.
Potem bi pa z moje pošte pošiljali kake nečedne zadeve naokol, pol pa CIA, FBI pa KGB pr men doma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mercier ()
matter ::
Registrirej na hotmail. Maš junk filter pa lahko blokiraš mejle, obenem ti pa še vsako priponko z mcafejem prečekira. Pol pa še Messenger uporabiš pa sploh rox.
Škoda samo ker ne moreš poše s siola al pa volje pregledat. Oz. jo lahko, ampak morš ravn kliknt pop mail retrival, ampak zame rox
Škoda samo ker ne moreš poše s siola al pa volje pregledat. Oz. jo lahko, ampak morš ravn kliknt pop mail retrival, ampak zame rox
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ROX PREICO se začne 21.2. (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 14478 (11127) | sandmat |
» | Naučite se uporabljati "SUX"Oddelek: Loža | 3881 (2649) | FireSpit |
» | Presnemavanje originalov igerOddelek: Igre | 1353 (1020) | Tr0n |
» | Kaj menite o lubenicah?Oddelek: Loža | 1853 (1453) | para-site |
» | mobitelOddelek: Loža | 2402 (1943) | MadMax |